Ne moram ni kliknut da znam koliko smeće se skriva iza tog linka

Pogodi igru.

The Snitch je nešto stavio maloprije. Nije Dune, to je preočito.

Mislim da je Dune, a mozda je Destiny3

S obzirom da su najavili sljedeće 3 godine contenta Destiny 2 čisto sumnjam.

Jos jedna odgoda i to opet za veljacu.

Moze biti neki star wars ili mandalorian. Nadam se ipak Dini.

Najavljena je hrvatska pnc avantura smještena u Hrvatsku. Prepoznat ćete hrpu gradova u kojima pratimo putove Marca Pola.

Izlazi već za mjesec dana, za iOS i Android. Podržite hrvatski game dev. 🍻

Pa kud će i oni u 2. mjesec 2023.? Proklet bio taj mjesec. Ja ću samo gledat jer…eto. Bit će važnijih dužnosti mjesec iza. Jesam propao.

Dok ne vidim recenzije ne vjerujem da ce izaci.

Flipper A klasika, drugi i jedanaesti mjesec su uvijek udarni i svi se tamo guraju, čak i ovi koji znaju da tu nemaju što raditi jer će ih ostali kvalitetniji naslovi zgaziti. Što je izgledno da se dogodi i Dead Islandu 2.

U biti im je dobro ime. Embraceaju sve živo.

Giphy - Star Trek Borg GIF

Flipper Sony umisto da je lovio LOTR IP i jos par DC IPova (batman/superman) ,oni se fokusirali na sugavi Square Enix 😕

Svakako nadam se dobrom LOTR sadrzaju toliko potencijala a toliko malo kvalitetnog sadrzaja gori su od StarWarsa

Flipper 17.3.2023. dan kad je propala tvoja gaming karijera.

U Tolkienovoj zakladi su sad više manje sve daleki nasljednici, znači važni su im samo novci, i to čim više novaca bez ikakvih uvjeta, tako da nije više LOTR neka super ekskluziva.

Mislim da je Amazon pregovarao s zakladom dok je Christopher Tolkien još bio živ, i tu su ih izmuzli do kraja.

Doom + System Shock + Returnal u jednoj igri. Brutalno. Day one.