Znači ne znam kad sam zadnji put odigrao tako originalnu igru.

Kraj igre me bacio sa stolice 🤣

Sviđa mi se kako tweet odgode ima upozorenje za osjetljivi sadržaj. Ha-Ha-Ha

Torgue otkako si izgubio 10kn, britak si na jeziku. Ha-Ha-Ha

Auu, na kraju dobra godina. Ako nas Putin i inflaciju ne roknu.

Dupli, ali da ostavim ako slučajno pogodim.

Mislim da Sony i za danas ima neku najavu. Obično utorkom ili četvrtkom se događaju velike najave, a jučer je Sony puknuo GoW iz ničega. Možda nešto Insomniac…! Vidjet ćemo.

Tzereen Neznam jeli i kod vas tako , ali odkad si stavio ovaj Post mobitel mi zamrzne kad otvorim ovu temu

Torgue Nadam se dobroj igri koja nije rail shooter. Robocop mi je jako drag , i zadnji film je odlican bio te bi mi bilo zao da je igra losa.

Ni ja, još stare krame. Umjesto da se prime posla i rade nove igre kako bi i trebali.

Ili još bolje, da zaborave da je Klonoa ikad postojala. Kakvi nastavci davno mrtvih serijala? Čemu to?

Kolega na drugom forumu pita:

“Pozdrav dragi forumasi.
        Godinama bezuspjesno pokusavam pronaci mapu ili mod kojeg se sjecam samo u dijelovima. Sve sto znam jeste da je najvjerovatnije dio od COD 2 jer pocetak te misije koja mi je ostala u glavi je slican kao i u misiji "Repairing the wire". Razlika od originala je u tome sto se u pozadini moze cuti partizanska pjesma iz 2.svj.rata na pocetku misije, te da se iz onog prolaza izmedju zgrada nekako odma izlazi na ogromno polje sa izdubljenima.. Sjecam se da se na njemu nalazi i zapaljeni kamion oko kojeg se moze ici protiv neprijatelja. Probao sam mod "yugoslavia wars", ali nije to ono sto se sjecam. Unaprijed hvala svima koji procitaju i pokusaju da rijese ovu misteriju koja me proganja godinama”

Zna itko?

Interesantno, no mislim da je krivo interpretirano. Ovdje je više riječ o promjeni radne kulture koju je lakše provesti prelaskom na oblak. Ne navode konkretne primjere van paljenja i gašenja programa koje smatraju nepotrebnim gubitkom vremena. I dok se s time slažem, to nije ono što uzrokuje dugogodišnji razvoj sve kompleksnijih igara. Ovo se više osvrće na brisanje granica u hibridnom načinu rada i podizanje efikasnosti radnika prihvaćanjem raznih agilnih metodologija i sve popularnije flat hijerarhije. Oblak, primjerice, ne može magično odraditi posao 3D dizajnera. Dodatno, takav prelazak potencijalno briše određene hardverske granice u live service igrama, nešto što je Microsoft napravio s novim Flight Simom. Štoviše, to bi odgovaralo smjeru u kojem Sony ide, fokus na desetak live service naslova za kontinuiranu i stabilnu zaradu.