Gaming Chat - news, tračevi i rumori
Torgue Četvorka je već bila, petica je super vijest. Konačno je najbolji rpg generacije dostupan na svakoj platformi. Za trojku sam s druge strane razočaran. Ni jedna postojeća verzija trojke nije idealna i stvarno bi joj trebao remake. Portable recimo nema istraživanje grada ni animacije, mislim da i dio voice actinga nedostaje kao i dodatni dio priče iz FES-a. Gameplay je usklađen sa četvorkom, ali nisu igru otežali zbog toga pa ja stvarno prelagana.
Drago mi je da ju je sad lakše probat ljudima koji nisu, ali istovremeno sam razočaran da je to samo remaster.
- Uređivano
sanzo Da, šteta što glasine nisu ispale istinite. Izlazak petice me najviše veseli a za četvorku znam da je prije dvije godine izašla (plus Arena Ultimax nedavno). FES sam igrao prije pet godina na starom kompu na emulatoru te, iako nisam prošao The Answer, ju nemam interesa kupiti.
EDIT: Bolje pitanje hoće li išta napraviti s originalom i Personama 2.
WTF...pa kako ce to izgledat i vrtit se na Switchu, i tko uopce zeli igrat te demejkove, ne kuzim!
https://nintendoeverything.com/first-person-action-shooter-bright-memory-infinite-confirmed-for-switch/
Auuuuu, možda bude novi AC.
Uskoro Capcom showcase
Bit će crossover sa origins dlc
Lupam al možda onii san
Thanks na podsjetniku.
Gleda se radi RE4 gameplaya
Daj Onimushu plizzzzz, Dino Crisis kaj god
maverick Mislim da je kroz ovih dana doslo podosta sf6 gameplaya ak se ns varam pa baci oko.
E da, mogla bi bit Dragons Dogma 2, Itsino ga kuha to je sigurno.
- Uređivano
Capcomu se na**bem sveg živog i neživog zbog toga što rade ovo šareno sranje zvano Exoprimal a ne Dino Crisis Remake.
Veselim se RE novostima, volio bih najavu novog DMC ili novi Onimusha nalik na prva 3 ako može. Također, bilo kakve novosti vezane uz Pragmatu bi bile i više nego odlične!