weky I ja bi ih volio odigrati, ako su sređene ko remake RE2. Ali ova direktna emulacija s warpanjem tekstura i drugim odvratnim tehnikalijama? Ne hvala, nek ostane u devedesetima gdje i pripada.
maverick weky te stare igre izgledaju u najmanju ruku odvratno na novim panelima, posebice velikih dijagonala. Zbilja ne znam sta mi netko mora dati da igram 720p nanize igre na 4k tv-u, a pogotovo na monitoru koji jos losije prikazuju nenativnu rezoluciju display-a. Jedino dolazi donekle u obzir originalni hardware, software i crt tv kombinacija.
pravednik maverick Upravo to. Na 55, 65 i pogotovo 75 incha ovo je neigrivo makar uz upscale. Texture i detalji užas. Nije bolje ni preko PC emulatora kad maksimalno digneš rezoluciju. Tehnologija je stara i to je to.
Nexus Flipper Ne znam kako ovo ima smisla za MS i Sony s obzirom da ne mogu namiriti ni trenutno tržište hardverom, a igara nigdje + moguća nova prava recesija na vidiku. Da ne bi lagano slomili zube kolektivno.
darkfenix Da budem iskren ako je ovo stvarno istina...kupit cu ga, sta cu lagat,lol..odnosno svi cemo ga kupit PS5 bar!
chono DarkPunisher mislim da je dojam sveukupno drugaciji. Nije bilo krize, nedostupnosti samih konzola, a i nekako sam dojma da je lineup igara do izlaska Pro verzije bio bolji i zvucniji
Flipper Dva jako zanimljiva podatka. Ode pola toga na PC i mobitele. https://www.sony.com/en/SonyInfo/IR/library/presen/irday/pdf/2022/GNS_E.pdf
Zero Flipper Sad je očito da će se ostvariti onaj leak za Geforce Now gdje kažu da hrpa PS ekskluziva dolazi na PC. Gdje je taj Bloodborne za PC/PS5, pitam li se...