Fenix Bzvz ti i tvoj brat sad idete u provokacije s TLOU kojeg smo prožvakali već 200 puta, posebno jer je valjda jedina igra na forumu zbog koje su se morali davati banovi. Kakva god bila prodaja, Sony obično objavi brojke prigodom reizdavanja, izbacivanja novih nastavaka i slično.
weky Ja ovako iz osobnog iskustva se sjećam da su TLOU 2 kupili baš svi koje znam, a da imaju Plejku 4. I to day one. Uvijek su s igrama neka premišljanja, ovaj hoće, onaj neće. Ali TLOU 2 su baš svi, bez iznimke.
herc Nakon izlaska TLOU 2, po Americi su se počeli pojavljivati golf klubovi kao gljive poslije kiše.
AbelKOsMos Ako im ovako izgleda uvod u filmove i PlayStation productions moguce je da cemo se svakakvih serija i filmova nagledati..
Genesis pravednik emilijo se s time zadovoljava i to je najvaznije, ak je njemu to glavna stvar u zivotu, drago mi za njega..
AbelKOsMos Flipper Verovatno je RE4 Remake. Ako neko najavljuje vlastitu kupnju sa odbrojavanjem...jebem ti sve 😆
weky Meni ovo genijalno izgleda. Taman odmjereno japanski trashasto i bizarno. Jako podsjeća na igre Sude51. Day one što se mene tiče.