pravednik AbelKOsMos Od najave me igra nije zanimala, sad još manje... Tehničko ruglo i krš bez identiteta na kojem žele zaraditi.
AbelKOsMos pravednik Ja sam pazljivo radoznao. Ima stvari koje mi se potencijalno svidjaju ali isto tako ima stvari koje mi izgledaju upitno. Kako se jos uvek malo zna o igri cu pricekam jos informacija.
weky Ja bi rekao u stilu Assassins Creeda novih. Kozmetika i poneka oprema. Uglavnom ubrzavanje napretka za nestrpljive.
krpa darkfenix Atomic Heart mi je već duže vrijeme na radaru, izgleda zabavno i maštovito. Da bar ranije izlazi.
herc Some Details From the Unannounced Resident Evil 4 Remake https://www.fanbyte.com/news/some-details-from-the-unannounced-resident-evil-4-remake/
Torgue Navodno će uskoro biti najavljen remake Resident Evila 4 (iliti REmake 4) Osobno mislim da su trebali srediti prije Code: Veronicu.
master_x Torgue Da mi je vidjet oće li izrezat i sad djelove orginalne igra kao što su to napravili za RE 3 Remake.
Torgue master_x Iskreno, moguće je. Članak navodi da glavonje žele da remake bude drukčiji od originala te da bude ozbiljniji ton igre.
fensisuperstar darkfenix sad mi je frendica poslala bas taj atomic heart 😃 btj ovo je next fucking level
fensisuperstar darkfenix to su rusi jbga. vidiš da su i serious sam napravili 😃 za 10 godina ćeš u New Yorku plaćat sa rubljima