- Uređivano
Gaming Chat - news, tračevi, rumori, X je smeće
@foggy @Miro @darkfenix
Sta kazete, moglo bi ovo bit fino
DarkPunisher Najednom ima toliko ovakvih igara da više ni sam ne znam što očekivati Imam već dugu listu igara na preporuku, moram krenut tim putem. Ne izgleda ovo loše, ali malo mi fali karaktera.
DarkPunisher
Ne izgleda lose ali vec mi je pun k ovih 8bitnih gluparija.
Onda napisu retro i mirni su.
Nek je retro i nek je grafika starija ali to se more napraviti i bolje.
Jer ovo iskreno ne izgleda dobro na televiziji
- Uređivano
maverick Pa Messenger koristim za fejs i poruke
Nije gameplayom, to mu je i najgori aspekt, ali zajebavaš me da ti mjuza nije ostala u glavi, plus Merchant i njegove priče? Nisam toliko duboko ušao u dijaloge ne pamtim. I ideje (8bit to 16bit cake - ne želim puno da ne spoilam drugima)... Bilo je tih sitnica koje su me učinile sretnim. (Nisam mu dao visoku ocijenu, mislim da sam mu dao 79, jer su leveli dosta siromašni i ima dosta backtrackinga nepotrenog, ali onaj dio koji me usrecio mi je bas bio onako fin i cijenim kad me tak iznenade idejama).
- Uređivano
Saint Kotar će izaći i za konzole PlayStation, Xbox i Nintendo Switch.
Vraćaju se Settlersi.
Jos jedan klipan.
Ne kužim. Možda sam stvarno retard. Ali ne kužim tu jebenu priču s NFT ovima. Poludili smo.
Tzereen nema nikakve priče stime, tipovi doslovno prodaju maglu. Stvaraju želju i potražnju klincima bez mozga za nešto što ne postoji da bi digli tržišnu vrijednost nečega što ne postoji. Trebaš biti blago retardiran da uopće pomisliš o takvoj stvari, jebote kao da nitko nikad nije čuo za piramid šeme i to u 2022 jebo ga ja. Valjda su računali da su ljudi toliko naivni očajni da će popušiti bilo što.
NFT je čista prevara. E ja cu tebi prodati NFT GIF ili PNG za 5tisuća kuna i certifikat da si ga kupio a ti ga kasnije mozes prodati za više nekoj drugoj budali sa istom pričom.
matere mi ako ITKO kupi NFTove bilo kakvog oblika na ovom forumu bolje da jebeno šuti. Bolje. :-D
- Uređivano
fensisuperstar prodati NFT GIF ili PNG
Al' ako dobro shvaćam, ti ne prodaješ čak ni to?? Nego prodaješ potvrdu da je taj digitalni predmet moj.