Gaming Chat - news, tračevi i rumori
Ja sam kupil, ali je na cekanju, ako je sudit po Hyper Light Drifteru onda bu jebena igra
Ja sam za Solar Ash vidio samo jednu recenziju i tam je dobila 6/10.
Kakva greška... Ovo bi satralo sve ostale MMO-e da je izbačeno i odrađeno kako treba.
Ne bi.
- Uređivano
Obrazloži. Ja mislim da je IP već tad bio toliko jak da bi privukao gamere i hrpetinu ljudi koji nisu gameri. Možda sam u krivu.
Google.
Loop Hero.
Pretraži.
Slike.
Hvala Dead
Upravo sam morao otići oprati oči varikinom.
Uvijek <3
Spoj kreatora TLoU-a (najbolje igre ikad) i ovog pixel indijanca je najbolji poklon kojeg sam mogao iskopati.
greyback ljude ne privlače mmoevi sa imenom već sa kvalitetom. zato FF14 rula, WoW odumire iako je najjači brand za mmo igre a novi MMOevi koji su highly anticipated u trenutku kad kiksaju sa hajpom padaju u zaborav i nikad više se ne mogu oporavit. Harry Potter MMO bi zbog razvikanosti propao unutar 24 sata jer se radi o EAu i njihovom načinu monetiziranja contenta. Možda funkcionira kod FIFAsheepova ali kod mmo playera to ne pali osim ako si kinez.
Sad mi iskočilo na Yt, prvi glas o igri.
A izgleda čist oke
Ti govoriš za uvjete na tržištu danas kad MMO žanr polako izumire. HP bi izašao u fazi kad se MMO tek razvijao i kad još nije bilo ni WoW-a.
- Uređivano
Ne mogu naći gaming tech temu pa ću ovdje.
DF odabrao Ratchet and Clank: Rift Apart kao grafički najbolju igru 2021.
Dobar dio igara s liste nisam igrao da bih mogao usporediti i reći ako je zasluženo ili nije ali Rift Apart me vizualno oduševio.
Gledam video i povraćam si u usta svako malo.
Zašto nitko o ovome ne piše ili govori?
Nastavak
Jbt kakav rabbit hole.... Velke korporacije i iskoristavanje djece , name a more iconic duo.
Zato ja nosim najkice. Oni ne iskorištavaju djecu van Bangladeša.
Samo nagađanja - možda Persona, možda Project Re Fantasy
https://www.pushsquare.com/news/2021/12/persona-dev-atlus-plans-to-release-major-game-in-2022