Flipper Šuška se da će EA oživjeti svoju jednu franšizu koju nismo vidjeli već jako dugo vremena. Objava danas ili uskoro. Ja mislim da je Fight Night u pitanju. Volio bih da je.
weky Izlazi za dva dana na Steamu. Besplatan upgrade za sve s originalnim Bright Memoryem, a on košta par eura. Ovi vješti će ga vjerojatno naći za 8 centi na vietnamskom storeu. Izgleda odlično.
darkfenix Ma nemoj me zahebavat da stvarno postoji toliko ljudi kojima smeta sexy dizajn ovog lika..eh,woke people! 🤣
fensisuperstar fensisuperstar ili ne. Jbt bankovni sustavi. imao sam tipa par centi manje i nije mi prihvatio prebacio sam si 60 i nešto eura sa drugog računa instant sleglo i pokušam kupit i sad mi nece prihvatit kupnju T________________T
krpa Meni Shadow Warrior uopće nije legao, a ovo se doima malo ozbiljnijim i zabavnijim pa ću dat šansu. Nadam se se dobroj igri.
darkfenix krpa Znas sta, nemas pojma koliko mi je drago da shvacas da te zezam i da nema nikakve zle namjere u mom postu...🍻
darkfenix Nista se necuje o igri vec duze vrijeme, nadam se da je sve ok sa njezinom izradom, i da potvrde da nije fakin mmorpg nego normalna akcijska avantura smjestena u open world koji je btw predivan!
fensisuperstar darkfenix a slušaj, sve dok ne bude kao black desert po načinu mikrotransakcija gdje ti donje rublje daje statistike bit će ok 🙂
krpa darkfenix Ne brini, znam da zezaš. 😁 Primijetio sam to još od tvojih Reboot postova. Ne sikiraj se i slobodno upikni malo tu i tamo, zato i je forum da se šalimo 🍻