Evo još dobrih vesti za @PS2MASTER
GhostRunner next gen verzija.

PS5 ide nativno 4k u 95% vremena, lockanih 60 frejma uz ray tracing.
120 frejma mode lockano uz rijetke dropove na 115.

Xbox Series X se pati u svim modovima gdje varira oko 50 frejma a 120 mode pada na 90, 100 i tako cijelo vrijeme.

Series S ima problem sa sinkronizacijom frejma i animacija.
Preporuka izbjegavati.

Marvel Entertainment announced a partnership with Skydance New Media for a new game, which will be made under its interactive division.
The studio was originally formed by Amy Hennig and Julian Beak in order to create "a groundbreaking convergence of games, film, and television." Hennig's former experience includes the critically acclaimed Uncharted series, alongside many more projects.
In response to the announcement, Hennig praised the Marvel Universe for its "Action, mystery and thrills" and how it "lends itself perfectly to an interactive experience."

https://www.hollywoodreporter.com/business/digital/skydance-new-media-marvel-narrative-video-game-1235038760/

Sterlok Steta bila je prica o Remakeu u RDR2 engineu to bi kupio dayone

Jbt ja zaboravio za Lost Soul Aside jos uvijek postoji kao projekt, jedva čekam to i Wukonga.

Novi Diablo nikako dočekati...

Nije neka novost. Mene su pozvali na testiranje ima već 2-3 godine.

weky iz nekog razloga iskočilo mi je na play storeu danas pa išao vidjet što se nudi

yakuza_stinger I to tek sada skužio?Ima više od godine dana kako je taj Play Pass.Uzeo sam probno mjesec dana gratis i odigrao par dobrih naslova,začuđujuće kvalitete za mobitel.

master_x Da tek sad, ne znam zašto me nije prije obavijestilo. Možda i je, al sam ignorirao (tko će ga više znati). Čini mi se da je cijena sasvim solidna za odigrati neke dobre igre koje bi pojedinačno previše koštale.

darkfenix

1. Ovo nije igra, nasjeo si na budalu "MathChiefa".

2. Frajer je počeo davno sa clickbait naslovima kao što vidiš, ne stavlja nazive igara i tako dalje skuplja pretplatnike.

3.Te "IGRE" koje on kakti prezentira su ništa drugo nego jedan level nečega od nikakvih developera odrađen u editoru kod frajera sa skupim PC-em. To možemo ti i ja uz malo volje i truda.
      Ništa od toga ne zaživi.

4.Ponekad prikaže neke indie igre i to uspije uz kickstarter te naravno ove klasične AAA naslove

5.Frajer je čak (opet samoproglašenjem) počeo odrađivati "MathChief" gaming Expo gdje mu u streamu na kanalu gostuju ti gore navedeni individualci.
      Uglavnom nebitna komedija od kanala i prevara koja iskorištava mogućnosti Youtubea danas.
      Napisao sam mu par kvalitetnih gdje mi je odbrusio, obrisao komentare i reko nek odjebem uz prigodnog 😝

pravednik Nemoj jebat...moram priznat da sam mindblovan sad, hvala na objasnjenju!

Pa da, sve te ajmo reći igre epski izgledaju ali ništa od toga.

Frajer prezentira nečije ideje ili CGI trailere koji su preambiciozni za studio poput NaughtyDoga a gdje neće za jednog amerikanca doma u garaži.
        Nije da serem ili želim zlo, dapače ali nebreš prezentirati i napisati naslov videa THIS GAME i slično već THIS PROJECT ili THIS IDEA...