maverick Znam da je na pocetku bila korist na strani ps5 sto se tice fps brojki, ali ne i reze, dok se sada okrece na oba polja u kotist xboxa. Stvar je ta da ti manji fps dropovi na xboxu nisu ni tada bili vrijedni spomena zbog vrr, dok sony jos odbija tu implementaciju i iako mogu razumiti da im "ne treba" 1440p rezolucija, nepodrzavanje vrr ne mogu.
U početku je bila, i sad je. XSX u velikom broju slučajeva fura veću rezu nauštrb pada fps-ova i lošijih tekstura, pa ti biraj. Ne, VRR nije isprika. Rekoh : al igre se analiziraju bez toga, dakle, kakve jesu sa svim manama i prednostima u performansama, grafici, itd. VRR je samo dodatna pomoć. " i mali broj ljudi imaju TV/monitore sa VRR porškom.
maverick je. Polako ce sve vise ozbiljnijih gamera prelaziti na takve display-e, oni koji to nisu, njima tak i tak ove nase rasprave ne znace nista jer ni ne primjecuju manji piksel count ili minor fps drops.
- je, , dakle, polako će to bit do 2025 možda kad i oni najjeftiniji TV-i budu imali mogućnost VRR-a, onda će bit masovno dostupno. A dotad, ljudi vole vidjet di se igrat bolje, zato jesu tu usporedbe. Vostalom, ja vjerujem da Sony nije dao VRR podršku za PS5 dok Sony ne uvede na svim svojim novijim TV-a, onda će valjda i bit ažuriranje za to,
@wooddiebone
Probaj ne dobit ban koji put.
Fora je.
Probajte ne me prozivat i pisat netočne tvrdnje, pogotovo kad ostanete bez argumenata pa se vadite na fanbojizam, plitko i jadno. Fora je.