maverick kako gen bude odmicao, razlike ce biti i vece u korist xboxa, a vrr da i ne spominjem za koji u sony jos nisu culi da postoji.
Neko se grdo vara ( ionak su se Xdečkići mislili da će moćni XSX sa 12 jedinih RDNA 2 TFLOPSA, višim bandwidthom, većim brojem CU i šta sve ne, zgazit PS5 u svakom pogledu, i onda su konzole izašle, pa mahuna na kraju. A tak mi je žao. A furali su tu jebenu propagandu, a i dalje to rade od prosinca 2019. ) Vostalom, VRR ne ispravlja loše performanse u igrama, nit je ekskluziva za XB, jel. Ti i dalje imaš fps padove, samo je zamaskirano sa time. To svi znaju.
@wooddiebone
Ovaj cijeli forum se vrti oko mastera.
Njegov povratak nakon bana je državni praznik, a dok ga nema, samo pišemo postove da bi on imao kaj quoteati kad se vrati.
Lako pisat kad me nema i onda me još prozivat kad me nema, jel.
@maverick
Onda nisi gledao ovaj video sto sam linkao ili odbijas vidjeti koliko su verzije za ps3/360 i ove nove razlicite. Diablo 2 remaster je nula po pitanju techa spram ovoga lol. Da ne idem toliko daleko da kazem da bi me bilo sramota nesto nazvati remaster i da izgleda kao diablo 2 remaster.
Gledao sam. Dodan je bolji tessellation, bolje efekti čestica, bolji SSR. Praktički je nadograđena X360/PS3 verzija. Uostalom, Diablo 2 je remake i rađen na devkitovima sadašnjih konzola i nije port ko Crysis 2