wooddiebone Arise je glagol, a koriste ga ko imenicu lol Čitaju engleski riječnik u busu kad idu s posla i na posao ko Eminem u 8 Mileu. Još uvijek su mi pobjednici Legend of Heroes i Bravely Default.
Zero "Legend of" je valjda najgeneričniji naziv koji netko može staviti za ime igre. To bi zakonom trebalo zabraniti i uvesti praksu da devovi obavezno moraju odvojiti tih 5 minuta i brainstormati originalniji naziv igre.
wooddiebone Kad žele bit orginalniji onda dobiješ MegaTagmension Blanc + Neptune VS Zombies ili pak Metal Gear Solid. Ne znam kaj je gore.
Fico Shin Megami Tensei III: Nocturne HD Remaster mi je i dalje izvor ponosa što sam zapamtio puno ime.
sanzo Fico Nocturne je easy mode, imaš Shin Megami Tensei Devil Summoner 2: Raidou Kuzunoha versus King Abaddon
Picek Ili npr. igra Yu-No: A girl who chants love at the bound of this world. U nazivu igre je cijeli sinopsis.
darkfenix Nekad se i zazelim tog japanskog blesavila,lol...Igrao sam davno davno Gungrave Overdose i bio mi je zabavan, mozda ovaj isto bude.
wooddiebone darkfenix Nakon prve polovice trailera sam očekivao vidjet GORE u igri. Baš sam ostao razočaran.
Torgue Twitch je bio hakiran danas: https://www.windowscentral.com/massive-twitch-leak-reportedly-surfaces-online-including-source-code-and-streamer-payouts