Zero Ne znam kako sam propustio vijest o NMH na PC-u, još je bilo i rumora. Uglavnom, nabavit će se na nekom popustu, treba to staviti na listu.
Icek darkfenix Mozda je napokon vrijeme da dobijemo nastavak Shadows of the Damned! Remaster prvog dijela i nastavak.
master_x StarFox_N Pa nesmijem biti izravan jel onda možda dobijem neko upozorenja. Al dobro da nisam jedini.
renda E taj komplet bi kupil bez razmisljanja, cak i remaster/remake originala, ma i cisti port bi kupil kome lazem
Icek renda Šta je toliko dobar? Nikad ga nisam uhvatio niti probat, nije mi baš ležao taj krvoločno bezumno ubijanje.
Icek master_x Zamisli da dobijemo remaster Lolipop Chainsaw ! Igretina samo takva. Ufff, DAAA. Baš sam prekjučer s frendicom slušao OST iz te igretine. Dan danas jedna od najluđih igara na PS3.
darkfenix Ne znam kako mi je ovo promaklo do sad...uglavnom, gendersvapali su Gutsa iz Berserka!!! Moglo bi i dobro bit..
escoban Sorcerer prije ce izac ps5 pro nego to 😞 Iako se bojim sta ce bit sa NDom ako ovo bude hit igra sa mega zaradom , bojim se da nebi i oni rekli onda koji ce nam k SP igre u MPsu pare
escoban Sorcerer to i mislim , factions 1 je imao i payto win prakticki ,jer nisu samo skinovi bili na prodaju. Ako nanjuse tu paru bojim se da ce bit bye bye SPgames