maverick Sorcerer SH je mrtva kokos i ne treba ju dirati isto kao i MGS, a da ti budem iskren ne igraju mi se vise ti serijali. Milijun i osamsto nastavaka i spin offova je bilo i previse.
wooddiebone maverick Čak se i slažem. Volio bi jedino odigrat MGSV u dovršenom izdanju, al taj brod je otplovio. Daj nove ajpije.
Sorcerer darkfenix No More Heroes je oduvijek bila Nintendova ekskluziva, No More Heroes I i II su bile Wii ekskluzive iako je izašla 2010. proširena verzija Wii verzije No More Heroes iz 2007. za PS3 i X360
Sorcerer darkfenix PS3 i X360 verziju nije radio Grasshopper Manufacture nego je radio feelplus, a dok je Wii verzije radio Grasshopper Manufacture koji je zadužen za čitav No More Heroes serijal
darkfenix Sorcerer I opet, to nisu Nintendo ekskluzive posto ih ima i na drugim konzolama..neznam sto nije jasno.
Sorcerer darkfenix No More Heroes 2 nikada nije izašao za PS i Xbox, a dok je za PC izašao tek ove godine, tj. 11 godina nakon Wii verzije, ali ima jedna igra za PS4, a to je Travis Strikes Again: No More Heroes koji je spin-off glavnog serijala
darkfenix Sorcerer Ok, ima prvi dio i jos jedan...znaci nisu kompletno ekskluzive kako god uzmes i steta sto nisu izasle i za druge konzole osim Nintendovih, to sam i u prvom postu rekao..
Sorcerer darkfenix Kako onda tumačiš činjenicu da je Bayonetta koja je bila PS3/X360 ekskluziva sada Nintendova ekskluziva pošto Bayonetta 3 izlazi samo za NS, a dok je i Bayonetta 2 izašla samo za Wii U i NS
darkfenix Sorcerer Ne kuzim sto hoces reci, majke mi.. Da si pogledao video onda bi razumio zasto sam napisao na potkapacitiranoj konzoli i steta da ne izlazi na PS i Xboxu, jel ocito ju Switch koci graficki...
Sorcerer darkfenix Htio sam reći kako tumačiš činjenicu da je Bayonetta koja je prvotno bila PS3 i X360 igra sada Nintendova ekskluziva još od doba Wii U kada je Bayonetta 2 bila Wii U ekskluziva, a Bayonetta 3 koja je najavljena izlazi samo za NS