maverick Zanimaju me uglavnom i retro i PC igre. Nedovoljno da otvaram teme, tho, ali ubacim se u općenitim temama za to, jel. Mogu ja odigrati RE2 remake, napisati neki kraći osvrt (što jesam), ali to nije igra koja će opet povući raspravu jer je prošao taj period da igrači imaju potrebu nadovezati se u raspravi, niti sam ja imao neko kontroverzno mišljenje da mi drugi nešto dokazuju. Meni ta neaktivnost nije problem, igram ono što me zanima onda kada želim i imam interese takve kakve imam,uz to uvijek napišem nešto o igri koju igram, kad god to bilo.
Što se Nintenda tiče, kontam si odigrati neke naslove na emulatoru već nekad. Wind Waker sam prestao igrati jer me nije vukao, ali još prije se odigrao MGS TT i RE1, da navedem neke. Tu je i DS na kojem imam nekih igara još za odigrati, ali vjerojatno neću ili bolje rečeno pitanje je vremena kad ću. Nintendo me ne smeta, imaju kvalitetnih naslova i franšize koje se uvijek dobro drže jer postoji potreba i prostor za varijacijama Maria, Zelde i ostalog.
Btw. uopće nije bio prigovor na tip tema/platforme za koje se iste otvaraju već više osvrt na to da će među hrpom tih novih tema biti i mali broj aktivnih na duže vrijeme i da realno uopće nije bitan broj samih tema, već više zanimljivost određene tema i sadržaja koji bi privukao veći broj igrača i forumaša. Igrom slučaja to i jesu inače PS teme i igre, ali postoje razlozi za to koje u kontekstu ovoga nema smisla ni navoditi.