Baš mi je super činjenica da se svi prave ludi i da su svi odjednom zaboravili da je Ubisoft već najavio identičnu free to play igru prije točno godinu dana, a koja je neslavno propala u roku odmah.

Ta igra je bila Hyper Scape.

Ovo je ona igra što je iscurila ranije - mashup između Divisiona, Ghost Recona i Splinter Cella. Bit će klase koje će imati svaka svoje specijalnosti (možda čak i heroji), 99% je F2P. Samo se ne zna je li BR ili je klasični TDM i ostali MP modeovi.

Evo još malo...e moj Ubisofte...!

Epic je ušao u collab s Ferrarijem i Fortnite je postala prva BR igra s licenciranim vozilima.

Vrhunski prenesen Černobil u igru.

Najavljen novi Grid. Izbacuju ih kao na traci.

Netko primijetio ovih dana kaos u Activision Blizzardu?
Zaprimili tužbu od Kalifornije zbog poticanja poslovnog okruženja gdje su se redovito seksualno uznemirivali radnici (posebice žene), uprava je dala totalno hladni odgovor, postojeći zaposlenici rekli da je to bullshit PR (govore javno protiv tvrtke u kojoj rade) i sada im npr. u slučaju WoW-a igrači masovno otkazuju pretplate uz in-game prosvjede za preostali plaćeni gaming time. Otkazali također i nove Overwatch 2 najave jer očito nije “dobar trenutak”.

https://www.pcgamer.com/uk/activision-blizzard-lawsuit-alleges-discrimination-sexual-harassment-and-frat-boy-culture/

https://www.pcgamer.com/uk/activision-blizzard-employees-denounce-corporate-statements-we-are-here-angry-and-not-so-easily-silenced/

Deadwalker kao zenska osoba koja je iskusila slicne stvari u jednoj od najrespektabilnijih firmi u hrvatskoj, sto me kostalo puno previse, potpuno sam odustala od necega za sto sam se skolovala cijeli zivot, kostalo me jako puno mentalnog zdravlja i problema koji su i danas prisutni, mogu rec da nadam se da propadne cijela firma i svi sa njom. Najgore je sto kada i progovoris o tome nitko ti ne vjeruje, nitko ne poduzima nista, i jos te ismijavaju sto te ubije dodatno povrh svega i svale krivnju na tebe i prijete ti ako kazes nesto, neces nikada vise radit u polju koji svim srcem zelis.
    Nadam se da ce isplatit debele cekove zrtvama, tolike da ce bankrotirat, da zavrse u najgorim zatvorima pa neka iskuse kako je to kada se dignes ujutro i prvo sto napravis jer se sjetis gdje moras ic, je trcanje na wc da povratis sve iz sebe.
    Mad respect za zene koje su dovoljno hrabre da su progovorile o tome, ja nisam imala taj luksuz, zato cu pomno pratit sto se dogadja sa svim tim i navijat za pravdu.

oxi nekako imam dojam da je što su veće i “respektabilnije” firme u pitanju, to je više ovakvih sranja u njima. ☹️

Žao mi je što si morala to doživjeti na svojoj koži, čuo sam nažalost u svom okruženju previše ovakvih priča. Mogu samo reći da su ljudi stoka s malim postotkom iznimki i da Blizzard moje novce više neće vidjeti. Dabogda izgorjeli u požaru.

oxi nažalost, mislim da toga ima po svim firmama. To je definitivno ustaljeno u kulturi. Smatra se, ne samo normalnim, već pozitivnim. Mnogi misle da to ženama paše.

Vjerojatno neki muški to također krenu raditi da budu dio "čopora" jer ako kažu da im je to grozno, onda su pederčići i to. Kaj je najgore, jedna od žena će čak možda pozitivno reagirati (neka zbog nelagode, neka jer misli da je to zajebancija, neka jer joj možda zbilja paše) pa se stekne dojam da je to super i ajmo.

Mislim da nemam ni jednu frendicu koja bar jednom u životu nije naletila na takvo nešto.

Ali opet ići u ekstreme je previše, makar će svakako biti poticaj ako javnost da podršku žrtvama. Barem je danas plodno tlo za prijavu bilo kakvog maltretiranja i ljudi se ohrabruju da to i čine, ne mjesecima i godinama kasnije, već čim prije je moguće zbog dokaza i eventualne zastare. Bio je taj problem i kod Ubisofta, vjerojatno nažalost postoji i u drugim tvrtkama. U svemu tome ulogu igra i država sa spremnošću da takve slučajeve i rješava, makar mi izgleda da u Americi privatnici uživaju možda i preveliku slobodu.

Deadwalker nekako imam dojam da je što su veće i “respektabilnije” firme u pitanju, to je više ovakvih sranja u njima. ☹️

Zakon velikih brojeva. Ništa drugo.

Deadwalker Dabogda izgorjeli u požaru.

Nemoj bit ko oni, puno si bolji od toga 😌. Nek im se dogodi sve sto zasluze, nek karma obavi svoje, a mi cemo se smjeskat. Samo neka iskuse dio onoga sto su priustili svojim zrtvama "zajebancije".

Ali sve to vuce svoje, stvarnim zrtvama se ne vjeruje odmah jer je bilo i bit ce puno zena koje su upropastile neciji zivot jer su izmisljale takve stvari, zato razumijem i skepricnost kada netko progovori o tome, tako da se stvarno nadam da ce trunut u zatvoru i da ce zrtve svega toga dobit tu neku sigurnost i validaciju koja je jako potrebna da nastave zivot koliko-toliko normalno, novac cak i nije toliko bitan, ali posto je bitan za blizzard, zelim im da izgube svaku lipu koju imaju jer do toga im je najvise stalo.

Nema veceg zla nego nekome oduzet nekome samopouzdanje, sigurnost i samopostovanje, ja se sjecam da sam dvije godine poslje nego sam otisla s posla samo na zvuk otvaranja vrata iza sebe imala jako zabavne napadaje panike, da ne pricam kad sam mu zaprijetila nakon 7 mjeseci zlostavljanja da ako me takne ikad vise da cu ga bacit kroz prozor sa 5og kata, prijavio me za fizicko nasilje i dobila sam prijetnju pred otkaz, kada sam rekla sto se dogadja, odgovor direktora je bio da to nemoze bit istina jer je on postovan covjek sa karijerom, zenom i djecom. Nikad mi nije nitko drzao pistolj na glavi ali mislim da je osjecaj jako slican. Kasnije saznajem sa dokazima, da lik ima cijeli ormaric sa optuzbama za zlostavljanje, em kolegica em pacjentica i nitko mu nista nemoze. Jako dobar osjecaj, osjecas se ko zrnce pjeska, niti.
          Fast forward 3 mjeseca kasnije, sjedimo pijemo kavu ispod verande prije posla, on i jos troje gledaju video od vikenda kako jeb* lidiju bacic i smiju se kako se dere ko svinja na klanju (tamo je i direktor jel). Ja odlazim u wc i povracam, ne figurativno nego doslovno.

Ugl.... da ne pricam dalje jer nije ni lijepo ni zabavno a niti ta gaming forum, hocu samo da sve te zene koje su maltretirali ponovno dobiju osjecaj sigurnosti i da im se vrati samopouzdanje, to je najbitnije, a blizzardu, posto se trude sve to zataskat (zanimljivo kako rade te velike kompanije, to su i kod mene radili), zelim da, posto su im bitne samo pare, nek ostanu bez toga.

Tldr: ne mislim da su svi muski isti niti mrzim muskarce, par trulih jabuka ne cini losu berbu, najbolji ljudi koje znam imaju penis, koji su me podrzavali i podrzavaju do danasnjeg dana, vecina ljudi s kojim gejmam godinama su muski i bas nam je lijepo. With peace and love 🥰✌

Ma ne želim nikome zlo, to obično kažem kada (opet) vidim u stvarnosti “time is a flat circle”. No slažem se u potpunosti, treba ostati iznad levela te stoke.

Valjda sav taj bullshit kojeg čovjek prozivi ima u nekom širem smislu razloge zašto se moraju dogoditi. Evo ne znam što bih ti drugo smisleno napisao. Peace and love, kako kažeš 🙂

Deadwalker Valjda sav taj bullshit kojeg čovjek prozivi ima u nekom širem smislu razloge zašto se moraju dogodit

Živa istina, i sjetite se uvjek ako mislite da morate nesto, biti negdje na silu ili trpit nesto, nemora se nista u zivotu, samo umrijet, sve drugo je opcija. Meni je trebalo jako dugo da to naucim sto je zalosno ali zato kada vidim mladje ljude koji su duse i da se muce i nezadovoljni su ili u strahu uvjek im objasnim da se izbore za sebe, kaze se budi vuk da ne budes pojeden, a te koji pokusavaju vjezbat strogocu na njima, nek pokusavaju i dalje mozda im i uspije.

Izac iz comfort zone je uvjek odlicno, ali to ne znaci trpit necija sranja i maltretiranja i bit necija vreca za udaranje ni ego boost.
              Jer na poslu extremni mobing i zlostavljanje ne trpe samo zene, nego i muskarci, samo je rijedje jer muskarac ce prije preslozit nekome anatomiju lica nego zena.
              Ostanite sebicni i brinite o sebi, bez kompromisa.

oxi -nemora se nista u zivotu, samo umrijet, sve drugo je opcija.
                Slažem se,i još bi dodao mora se naspavat,najest i ić na WC,a sve ostalo ako jako želiš i imaš volje.
                Btw.svaka čast na čvrstome stavu.
                Treba odmah pokazat zube a ne trpjet shranja od n...je..nih ljudi.