Nemoj bit ko oni, puno si bolji od toga 😌. Nek im se dogodi sve sto zasluze, nek karma obavi svoje, a mi cemo se smjeskat. Samo neka iskuse dio onoga sto su priustili svojim zrtvama "zajebancije".
Ali sve to vuce svoje, stvarnim zrtvama se ne vjeruje odmah jer je bilo i bit ce puno zena koje su upropastile neciji zivot jer su izmisljale takve stvari, zato razumijem i skepricnost kada netko progovori o tome, tako da se stvarno nadam da ce trunut u zatvoru i da ce zrtve svega toga dobit tu neku sigurnost i validaciju koja je jako potrebna da nastave zivot koliko-toliko normalno, novac cak i nije toliko bitan, ali posto je bitan za blizzard, zelim im da izgube svaku lipu koju imaju jer do toga im je najvise stalo.
Nema veceg zla nego nekome oduzet nekome samopouzdanje, sigurnost i samopostovanje, ja se sjecam da sam dvije godine poslje nego sam otisla s posla samo na zvuk otvaranja vrata iza sebe imala jako zabavne napadaje panike, da ne pricam kad sam mu zaprijetila nakon 7 mjeseci zlostavljanja da ako me takne ikad vise da cu ga bacit kroz prozor sa 5og kata, prijavio me za fizicko nasilje i dobila sam prijetnju pred otkaz, kada sam rekla sto se dogadja, odgovor direktora je bio da to nemoze bit istina jer je on postovan covjek sa karijerom, zenom i djecom. Nikad mi nije nitko drzao pistolj na glavi ali mislim da je osjecaj jako slican. Kasnije saznajem sa dokazima, da lik ima cijeli ormaric sa optuzbama za zlostavljanje, em kolegica em pacjentica i nitko mu nista nemoze. Jako dobar osjecaj, osjecas se ko zrnce pjeska, niti.
Fast forward 3 mjeseca kasnije, sjedimo pijemo kavu ispod verande prije posla, on i jos troje gledaju video od vikenda kako jeb* lidiju bacic i smiju se kako se dere ko svinja na klanju (tamo je i direktor jel). Ja odlazim u wc i povracam, ne figurativno nego doslovno.
Ugl.... da ne pricam dalje jer nije ni lijepo ni zabavno a niti ta gaming forum, hocu samo da sve te zene koje su maltretirali ponovno dobiju osjecaj sigurnosti i da im se vrati samopouzdanje, to je najbitnije, a blizzardu, posto se trude sve to zataskat (zanimljivo kako rade te velike kompanije, to su i kod mene radili), zelim da, posto su im bitne samo pare, nek ostanu bez toga.
Tldr: ne mislim da su svi muski isti niti mrzim muskarce, par trulih jabuka ne cini losu berbu, najbolji ljudi koje znam imaju penis, koji su me podrzavali i podrzavaju do danasnjeg dana, vecina ljudi s kojim gejmam godinama su muski i bas nam je lijepo. With peace and love 🥰✌