maverick Rogue Galaxy 83, ATV Offroad Fury 82 it itd. sve bolje ocjenjeno od days gone smeca lol
Prvi sam govoril da Days Gone nije vrh Sonyevih exkluziva i ostajem pri tome, ali daleko je to od smeća.
Sam si reko da si igro jedva sat vremena i ugasil... Znači, nemaš pojma o čem pričaš, al si po običaju među najglasnijima.
Uspoređuješ DG ocjenu na Metacriticu (po kojem smo više puta pljuvali, al sad kad ti odgovara, onda ti je ok) sa dva prastara serijala i dva posve različita žanra i to uzimaš ko "argument".
Izvuko si sa te liste serijale za koje 90% ljudi boli ona stvar (Torcina lista minus Siren) i pokušavaš dokazat... Kaj?
Da je prije 20 godina bilo više IP-eva i originalnih igara?
Pa naravno da ih je bilo... Usporedi nekadašnje i današnje troškove produkcije, developmenta, marketinga, broj ljudi koji radi na igri i 50 drugih stvari koje mi sad ni ne padaju na pamet... Neusporedivo je, jbte.
Milijuni se vrte, naravno da developeri i izdavači idu na sigurno, neće riskirati masne gubitke sa riskantnom idejom. Jbga, tak je kak je.
Ne velim da nisi u pravu, ali nisi uzel previše čimbenika u obzir, a svoj stav si po običaju zapakiral u pljuvanje po Sonyu, odnosno, po novijim igrama na Sonyevim novijim konzolama.
Di je Microsoft u toj igri? Di su njegovi originalni i novi IP-evi?
10 nastavaka Haloa i Forze.
Di je Nintendo?
Vrte 10 izvedenica Super Maria i Zelde + malo Donkey Konga i ostalih platformera. I naplaćuju ih puno previše.
Di je PC gaming? Vrte strategije, Fps-ove i Diablo igre.
Šta po njima ne sereš, nek se ti baš opet mrskog jebenog nesposobnog Zonya uhvatio.
Kolko cijenite te "originalne" ideje?
Kaj je danas originalno,, a da nije varijacija na temu nekog naslova unazad 25 godina?
Osim ako ne kopamo po Indie igrama,, nać ćemo kurac.
Na jedan Limbo, Journey, Guacamelee il Hades dođe 50 smeća koje nitko nebi ni pokrenul da nemaju laku platinu.
Kolko vas je odigralo Dreams, recimo?
Jesi ga ti? Vidim da cijeniš nove ideje i drukčije igre, jesi ju kupil i podržal izdavača? Jesi kurac...