prayer PS2MASTER NARRATIVE ASSASSIN’S CREED VALHALLA CYBERPUNK 2077 GHOST OF TSUSHIMA HADES KENTUCKY ROUTE ZERO: TV EDITION MARVEL’S SPIDER-MAN: MILES MORALES
AbelKOsMos prayer U ovoj kategoriji nista sem KENTUCKY ROUTE ZERO nema smisla 🙂 Hades ima super odradjenu i dobro napisanu naraciju, pogotovo za rogulite ali da...odakle im sve ovo ostalo
prayer AbelKOsMos Ma post je više orijentiran na činjenicu da je TLOU 2 dobio nominacije za sve nagrade osim za naraciju, nešto na čemu se cijela igra oslanja. S obzirom o kontroverzama radi priče, ovo ispada ili kao najveći troll ili kao najveći smijeh 2021. 😂
Miro Probudim se u 6 žena pošla raditi mali kraj mene spava ko top reko necu se dizati jer se onda on probudi pa je cili dan nervozan jer se ranije diga i onda reko idem citati da ubijen vrime. Sve je dobro krenulo ali onda 150 iljada postova o ps now i gamepass a isusa ti. Povesti cu se ricima pokojnog dida Aj što sereš Bog te posra Eto sve san van reka odnosno sve je pokojni did sažeo u tako 2 kratke izjave. Hvala
PS2MASTER Miro Povesti cu se ricima pokojnog dida Aj što sereš Bog te posra Eto sve san van reka odnosno sve je pokojni did sažeo u tako 2 kratke izjave. Nisi ti nis reka kad uopce nisi sudjelovao u raspravi. Pucanj u prazno
Kikiller Cyberpunk među kandidatima, Ghost of thushima za najbolju multiplayer igru, TLOU2 kandidiran skoro u svakoj kategoriji...
Tzereen Kikiller pa Tsushima actually ima odličan multiplayer u vidu one besplatne nadogradnje koja je došla.
Kikiller Tzereen A došla je ipak a? Al svejedno glupo da stave u konkurenciju a multi došao u DLC-u ne?
Fenix https://kotaku.com/sorry-ps5-my-xbox-series-x-has-unexpectedly-become-my-1846384533 Iako donekle dijelim mišljenje da je u ovom trenutku XSX bolja konzola (Masteru nemoj me ni pokušavat razapet što imam svoje mišljenje), zvuči li i vama ovo kao plaćena reklama?
Flipper Fenix ma ne zvuči. Kad je XSX bolja konzola. PS5 bez ekskluziva je ništa. A trenutno nema nista.
PS2MASTER Fenix Iako donekle dijelim mišljenje da je u ovom trenutku XSX bolja konzola (Masteru nemoj me ni pokušavat razapet što imam svoje mišljenje), zvuči li i vama ovo kao plaćena reklama? Nije ni FFA daleko od ovoga sto Kotaku pise. Tolko pisete o Gamepassu da se vidi iz svemira. A i sam si jos dodatno potvrdio tvrdnjom da ti je XSX bolja konzola. 😜 E pa sad je vise nego ocito zasto se ne pise o PS Now 😜
Tzereen Sorcerer mislim da nije poanta u mišljenju je li Xbox bolji ili ne, već u načinu na koji je članak napisan.
Sorcerer Tzereen Autor članka ima pravo izraziti svoje mišljenje koja mu se konzola najviše svidjela i objasniti zašto mu se baš ta konzola više svidjela od druge.
Tzereen Sorcerer again, ne ulazim u mišljenje. Imaj kakvo god. Voli PS, Xbox ili NS. Pokušavam interpretirati ono što je Fenix reko. On sam ima slično mišljenje, ali cijeli članak zvuči ko reklama, a ne osobno mišljenje.
prayer Tzereen Kotaku je poznat po clickbait naslovima tako da bih rekao da je više navlakuša nego reklama. Jbg, fali klikova.
Sorcerer Tzereen I isto se može reći da je netko napisao ovakav sličan članak u kojem hvali samo PS5 da je isto to reklama. Takvi članci u kojem se hvali ili XSX ili PS5 nesmiju utjecati koju konzolu ćeš kupiti
Flipper Tzereen ma trolam malo. Na poslu sam a nema nikoga. Mislim da je više čisti clickbait naslov. Fali im čitanja otkad je Schreirer otišao.