prayer
djelomicno jesi u pravu ali ajmo redom po linkovima.
- pa zasto je to uopce kopija, mislim partneri su trebali biti, ovo je samo koncept propalog projekta.
- ok, na neki nacin je klon ali isto tako kao sto je vec receno tesko se moze reci da je nintendo uopce pionir u motion kontrolama
- moguce ali oba formata su realno galerija onih igara koje ce uskoro biti izdane
- ovo je potpuna istina ali mislim playstation ima toliki broj odlicnih karaktera jasno je bilo da ce nekad nesto u tom smislu napraviti
ajmo reci da ima par stvari koje su i mozda iskopirali ali stvarno su to tako bedaste stvari koje apsolutno nisu ni najmanje utjecale na playstationov uspjeh. move, ps allstars i state of play pa pitaj 100 korisnika playstationa i nece ti njih 10 znati o cemu se tu radi. ja stvarno nemam nista protiv nintenda ali ga uzdizete vise nego sto emilijo uzdize playstation bez zajebancije. samo da mi je vidjeti koliko ovdje ima ljudi koji koriste switch kao jedino sredstvo za igranje, sigurno je takvih jako malo.
inovacija nije uvijek sve, bitno je da se neka stvar implementira tako da ima i smisla, koliko toga je nintendo novoga uveo a koliko toga je jos uvijek tu i nije nakon nekog vremena odbaceno? slicna stvar je recimo kod mobitela, apple je jako malo stvari uveo prvi pa vidi gdje su, i ne, ne mislim da su prvi sto kopiraju vec zato sto sve te inovacije koji drugi rade poboljsaju tako da se na kraju nitko vise ni ne sjeca da to zapravo apple nije prvi uveo.