DarkPunisher 82 ima na SeX-u (koji ima najvise updateanih kritika) nije da me briga previse jer meni izgleda onako oke a i sit sam open worldova pomalo. Ali cini mi se da bi @Flipper @Fico @Tzereen mogli gustati. 😃
weky Danas je Galactus event i onda početak nove sezone. Tko je uzbuđen za najveći gaming događaj ove godine?
chono7 weky po tome da ce ti igraci moci prestat peglat tu sezonu i svjedociti najvecem gaming dogadaju ove godine, izlasku Cybera 😉
Kikiller Pogodio ju je Beyond yebga https://www.unilad.co.uk/celebrity/actor-elliot-page-announces-he-is-transgender/?source=facebook
fensisuperstar weky brate na kakvom ti krumpiru igraš ovo 😃? Kikiller Šok i vjeverica ovaj galactus je mnogo velik već vidim @weky kak izlazi iz busa i kaže THANK YOU BUS DRIVER.
weky To je s mobitelom fotkano lol. BTW Buldožer koji gazi sve pred sobom. Žao mi je svih igara koje će pokušati izaći u prosincu.
chono7 weky pa vidi se da je krumpirom fotkano 😁 Simpaticna igrica, uzivaj! Veliki decki idu na prave igre u prosincu
Fico weky Buldožer koji gazi sve pred sobom. Žao mi je svih igara koje će pokušati izaći u prosincu. Imaju sreće kaj je Fallout 76 izbacio ekspanziju prije tjedan dana.