prayer renda Ja i ti smo potpuno dvije suprotnosti, sve sto napišeš i sve sto napraviš u 85% se ne slažem stime. U mojim ocima nemaš pojma o pojmu, ali unatoč svemu i dalje čitam tvoje nebuloze i i dalje te ne jebem. Stoga budi dobar, drži se svog kuta i ne obraćaj mi se i bit će ti dobro.
renda prayer klasican odgovor, nemas ti vokabular za bilo kakve prepirke s menom tak da se ostavi prijetnji i dalje budi takav kakav jesi.
Genesis renda ja sam ti samo odgovorio na MS otpustanja, ovo dalje nisam obracao pozornost 🙂 @chono WB!
chono renda je, ali sjeti se perioda PS4 i kada smo srali koliko je Valve pasivan i kako samo ubire lovu. To "cekanje" ih je dovelo u neki stigmu dobre kompanije danas, jer su ostali usrali sve sto se usrat dalo. Nisu oni bas puno nesto mijenjali, samo su imali dugorocnu strategiju
ronin47 pravednik Šteta je napravljena u svakom slučaju, ne kao kod debila iz Microsofta ali jeste. Jeste, nauštrb SP igara. Al prste u tome je imao i Bungie, jer oni, kao imaju iskustva, rekli si ovima iz Naughty Doga da otkazu TLOU MP. :/ A Naughty Dog je prvi TLOU online napravio super, bez njihove umijesanosti. Mozda bi vec novi TLOU2 online bio pri kraju.
prayer escoban Ruka ruku mije Iako me strašno zanima koliko će dugo proći dok igra ne dođe na Game Pass zbog manjka prodaje (ako ju bude) na Xbox-u
escoban prayer A nek Phil odrisi kesu pa ce biti. Ima smisla da LS igre budu na svim platformama, samo sam ocekiva Nintendo port u prvom planu. Po meni nemaju sta cekat sa portovima starijih igri na Switch2 pogotovo igre kao Spiderman
prayer montoya Ma vjerujem da je tako, ali nisam upoznat stime koliko Xbox igrači kupuju igre naspram koliko se oslanjaju na Game Pass. Inače, zanimljiv datum izdavanja
korisnik194 escoban Nintendo igrači uopċe ne kupuju third-party igre jer se third-party igre koje su izašle za NS2 jako slabo prodaju. Helldivers II bi doživio veliki fijasko na NS2. Nintendo je istrenirao svoje fanove da kupuju samo first-party igre. https://www.nintendolife.com/news/2025/06/third-party-launch-games-on-switch-2-reportedly-sold-very-low-numbers
escoban prayer Isto su malo smotani, ja bi za ovu najavu (isto kao za ukidanje PSN za steam) napravio kao neki mini event ingame. Tipa zauzeli su nam planet i zarobili helldivere major misija moramo oslobodit planet i kad igraci uspiju boom trailer dolazi pojacanje sa drugi platformi… A ne ovako usuvo 😅
Fenix korisnik194 dosta je bilo, više te neću tolerirat i banirat ću te na serverskoj razini. Izvoli napravi jedan račun i koristi forum samo s njega
Sterlok Može si Microsoft priuštiti, ni ne osjeti. Mogu poput EPIC-a vratit dio u zajednicu sobzirom da zarađuju bijesne novce na drugim stranama. Uostalom ko ih hebe, treba ih iskoristiti za vlastitu korist, igrat jeftino.