prayer 4K, 60 FPS (po traileru), Raytracing, poboljšano osvjetljenje, bolje sjene, brže učitavanje te Dualsense podrška. Za postojeće vlasnike nadogradnja je besplatna 😎
fensisuperstar prayer Darksiders 2 je takva igretina btj sjećam se tokom Guardian battlea kad je sviralo nabrijalo me tako jako općenito mi je Death nekako najdraži lik u tom serijalu.
prayer fensisuperstar Igrao sam ju možda nekih 2-3 sata ali nikako se nisam mogao zagrijati za nju koliko sam za prvu igru. Inače prva igra mi ie bila fenomenalna, budem svakako dao još jednu šansu ovoj kada dođe bolja verzija. Inače za one koji ju nemaju je sada na 50% popusta i update dolazi za konzole kao i za PC skroz besplatno tko kod ima Deathinitive verziju.
wooddiebone ZigguratVertigo Igrao sam zatvoreni test. Dobar stari skate. Samo da mapu i ugođaj pogode.
kabegami https://www.videogameschronicle.com/news/nintendo-and-the-pokemon-company-are-suing-palworld-developer-pocketpair/ Nintendo opet u akciji…
Zero Još je najbolje vrijeme za gaming po pitanju ekskluziva i opće ponude kvalitetnih naslova bilo tijekom X360/PS3 ere kad su obje kompanije "stisnule". Ovo sada se može svesti na "htio bih mnogo, ali mogu malo". Pogotovo za Xbox, jer kad i šef File prizna da za njih nema pobjede i povratka, onda znaš koliko je sati.
stitrek Zero Pogotovo za Xbox, jer kad i šef File prizna da za njih nema pobjede i povratka, onda znaš koliko je sati. Xbox ide ka smjeru najveceg publishera za sve platforme, imaju nekoliko velikih naslova koji se pripremaju i prikazani su, Sony je trenutno suhoparan sa igrama.
TITANXIS Na Steam danas stiglo deluxe remasterizirano izdanje Capcomove videoigre Dead Rising Dead Rising Deluxe Remaster on Steam (steampowered.com)