Genesis wooddiebone tko spominje sex? Wow igra igrice pa cu o igricama pricat s nekom od 17 god, de nemoj me jebat u zdrav mozak…
Kikiller Evo i opširnije: https://www.tportal.hr/tehno/clanak/kriza-u-gejming-industriji-se-nastavlja-svi-zaposlenici-poznatog-izdavaca-dali-ostavke-20240913
herc Samo podsjetnik Ove godine bi (kao) sve trebalo biti u posebnom ozračju jer je ovo 10-ti, jubilarni TGA.
TITANXIS Podsjeti nas još pokoji put ili dan prije početka jer sutra ću već zaboravit na što si nas danas podsjetio.
herc TITANXIS Budem otvorio posebnu temu čim krenu nominacije. I naravno, budem stavio službeni link dan prije samog eventa.
DarkPunisher renda As it should, kakav gem od igre, trenutno na 3. worldu a osmijeh s lica se jednostavno je skida. Igra pršti šarmom.
prayer 4K, 60 FPS (po traileru), Raytracing, poboljšano osvjetljenje, bolje sjene, brže učitavanje te Dualsense podrška. Za postojeće vlasnike nadogradnja je besplatna 😎
fensisuperstar prayer Darksiders 2 je takva igretina btj sjećam se tokom Guardian battlea kad je sviralo nabrijalo me tako jako općenito mi je Death nekako najdraži lik u tom serijalu.
prayer fensisuperstar Igrao sam ju možda nekih 2-3 sata ali nikako se nisam mogao zagrijati za nju koliko sam za prvu igru. Inače prva igra mi ie bila fenomenalna, budem svakako dao još jednu šansu ovoj kada dođe bolja verzija. Inače za one koji ju nemaju je sada na 50% popusta i update dolazi za konzole kao i za PC skroz besplatno tko kod ima Deathinitive verziju.
wooddiebone ZigguratVertigo Igrao sam zatvoreni test. Dobar stari skate. Samo da mapu i ugođaj pogode.