Gaming Chat - news, tračevi i rumori
Xbox Series X ALL digital
U tom slučaju vjerojatno idu rušiti cijenu u odnosu na PS5. Uglavnom, nabijem ih na nepostojeći disk pogon.
https://www.pcgamer.com/gaming-industry/video-game-addiction-lawsuit-motion-to-dismiss/
You can't sue us for making games 'too entertaining,' say major game developers in response to addiction lawsuits
A tko će kazneno odgovarati za sve one dosadne i repetitivne igrice? Gdje su tu rijeke pravde za nas?
wooddiebone kaj je tocno facepalm u ovom quoteu?? Znaci sad idemo tuzit devove jer smo mutavi i trosimo pare na mikrotransakcije?
- Uređivano
renda sve današnje Blizzardove igre su live service koje bez spajanja na server neće raditi. Jedino što “posjeduješ” je Battle.Net installer tako da nisu ništa unijeli u EULA-u što već u stvarnosti nije tako. Kupuješ privremeni pristup serviceu, sve dok ga Blizzard ne ugasi.
- Uređivano
Izjava je kretenska jer ih se ne tuži zbog toga kakve igre rade ili zato jer imaju mikrotransakcije nego zbog jasno definiranih i dokazanih predatornih praksi koje u te igre stavljaju.
Te igre nisu adiktivne zbog svoje kvalitete ili zabavnosti nego zbog exploitanja ljudskih slabosti da bi se stvorila ovisnost i fear of missing out.
Monster Hunter Wilds is planned for Q1 2025, insider claims
https://www.videogameschronicle.com/news/monster-hunter-wilds-is-planned-for-q1-2025-insider-claims/
wooddiebone exploitanje ljudske slabosti, jel si ozbiljan?? Kak se meni u 30 godina gaminga nikad nije ta slabost manifestirala, a okruzen sam svaki dan s mikrotransakcijama i slicnim oblicima pokusaja iskoristavanja gamera, to kaj klinci maznu roditeljima karticu i trose ko idioti su krivi roditelji, jer da im nedaju ne bi bilo ni zelje, ovak ih sami navucu.
Kaj si ti sad s kruške pao.
Pa o tome se priča već godinama i potvrđeno je iz više izvora da se igre dizajniraju sa predatornim featureima i prljavim trikovima.
Ti meni hoćeš reć da sam ja kriv ako slučajno kupim battle pass za Diablo 4 zato jer je Blizzard namjerno stavio taj button preselectan, a nakon klika ne traži confirmation?
Hoćeš reć da je normalno da developeri naprave igru u kojoj moraš grindat 60 sati igre da otključaš neki item koji u storeu košta 9.99?
I onda to branit sa izjavom da "ne moraš" potrošit pare.
Skoro cijeli svijet priprema teške regulative oko toga, al ti si pametniji.