herc

Valjda ce sve te napustene igre završiti na myabandonware stranici. Corpo svijet ocito ne zanima prezervacija umjetnosti.

@fensisuperstar gledam sad neki video of your Boy Asmongold i kaže kako je Sekiro perfect game, a Elden Ring nearly perfect.

Plus toga skužio sam kroz komentare kako nije najveći fan Story driven igara.

Tako da…postao mi instant najdraza internet persona.

Ne znam samo kako @wooddiebone gotivi lika kada voli suprotne igre od njega lol

maverick on gotivi asmongolda jer je čoek realan i nije halapljiv za keš. Tip streama na alt kanalu na kojem je ugasio monetizaciju, ima para da kupi vilu i živi u luksuzu, bira živit u kući od njegove pokojne majke. Ne pati za luksuzom nekim kao što ljudi znaju. Čoek je bukvalno pustio milijune i milijune što nije streamao na main kanalu. I još za kraj čoek je apsolutni degenerik amer po standardu hrane i ne srami se toga.

Realan u pičku materinu. brate lik se ne boji nikog. ako vidi nepoštenu situaciju lik ladno proziva korporacije i farmuje ih. Ako vidi dobru igru lik diže igru u nebesa i bukvalno osigura developerima budućnost, ako saka well posere ih. Kad nije u pravu lik ladno prizna. Nema srama jer je degenerik. I to je to.

Iskočilo mi je jednom od njega kako štrcka krv s desni po zidu sobe jer su mu zubi u kurcu koje ne pere nikad i reko, brate, fala lijepa, previše interneta, ajmo blokić.

[unknown] čoek ima genetskih problema sa zubima ne zato sto ih nije prao. Ali to da su mu krvarili desni i da je brisao u zid :-D jeste.

maverick

Dobar je Asmon baš zbog ovog kaj priča fensi.

Ne moramo voljet iste igre da bi se slagali u nekim stvarima.

Ja fromove igre ne igram, al poštujem, nekad sam znao zaprcat u vezi njih, pogotovo jer su tolko karakteristično primjer toga kaj bi ja nazvao japanski jank, al ne radim to više jer se trudim ne komentirat stvari koje nisam iskusio kak spada.

Ima hrpu stvari oko kojih se ne slažem s njim, ali to je uglavnom zato jer ja imam ekstremnije mišljenje od njega oko monetizacije, a on je taj koji je realniji tak da ga opet mogu shvatit.

Čovjek kuži industriju na svim razinama i govori sve onak kak zapravo je.

To ima smisla jer igra je niche i da bude samo na PC i Xbox nebi se prodala dobro, mozda bude neko vrijeme ekskluziva ali cim opadne prodaja, treba port izbaciti za PS5.

Bit ce veselo za novi BF

RIP

Grandia 2 na PS4, pomalo iznenađen!!!