Genesis krivo si me shvatio hoću konja ali ne želim plaćati keš. Želim osvajati nagrade ingame.
Diablo će dobit keš tad kad bude bolja igra. Do sad diablo nije zaslužio moj keš jel nije dovoljno dobra igra.
Dobit će moj keš kad krenu poštivati igrače kako spada, što srećom znači da od mene neće dobiti ništa jer budimo realni, to se neće desiti 😃
Trebao sam biti kao @Fico i iz principa ne kupit diablo 4. Ali ja sam znao da će biti šupci opet i opet sam ga kupio jer sam diablo fanboy. Ali brate što je previše je previše. Sam sam si kriv ali eto što je tu je. DLC neću kupit kad krene season 4 ako opet saka instant ću prestati igrati i tjt.
Ja se previše poštujem kao ARPG igrača da igram drlog od igrice.
Tebi je d4 zabavan i poštujem ali meni je d4 dosadan trenutno i jbga. Dosadan i loš. Ali imam što igrati, genshin impact, ff14 i deep rock galactic.
@Fenix doslovno pogledaj tog novog konja. Stavljen iza 65 eura paywalla. I svi skinovi za mountove a da jebeno izgledaju koštaju pare, imaš 1 ili 2 skina ingame koji izgledaju ok i dropaju random, npr spectral steed ali nisu ne miljama nego GALAKSIJAMA blizu izgleda skinova koje moraš jel platit. Onda imaš battlepass i sve nagrade od battlepasa koji vrijede su zaključane iza extended battlepasa. dobiješ doslovno pezant skinove, kapice neke i košuljice u koje bi oblačio gruntove iz Warcrafta. Sve one divljačke armore moraš platit.
ali ajde nek se plati, svi skinovi su class based, ako kupiš za Necromancera, well tough luck, samo necro skin
Kao sto sam rekao, PoE ima po meni dosta skupe mikrotransakcije ali barem poštuje igrača.
Ovo što diablo radi je čisti kriminal.
edit: za kraj. da ne otvaram novi post.
I onda kad stavim video od asmongolda koji pogleda video i baci take na taj video i posve je realan, onda ja odjednom nemam svoje mišljenje, indoktriniran od strane youtubera, imam fetiše na lika, gledam youtube i stvaram mišljenja umjesto da "igram igricu". Mislim halo ja tu igru igram, igrao sam praktički skoro sve popularne arpgove osim last epoha i mozda neki jos, i to dosta dugo, tako da da, imam svoje mišljenje, jer to je žanr igre u koji ja provodim jebeno najviše vremena i takve me igre zanimaju i na kraju vesele. Tako da stavio ja video od asmongolda ili nekog drugog youtubera u vezi nečega kao što su Diablo 4 ili Path of Exile mislim da možete sa sigurnošću znati da je moj view isključivo moj.
Da se ne slažem sa time što je rekao ne bih stavio video. Vrlo jednostavno. Ako ja prestanem igrati Diablo sezonu prestao sam igrati iz 2 razloga, nemam vremena ili sezona saka. A pošto trenutno imam vremena, obviously pick broj 2, sezona saka.
Isprike na zarezima, lošoj gramatici i inim stvarima. Znamo svi da mi je gramatika u kurcu.
LP.