Fenix Više mi zvuči kao da CD Projekt zbog financija i poreza razdvaja poslovanja i entitete. A i lakše je zbog GDPR
fensisuperstar Zero nije jos jedan account. Account je isti, tj klon. A realno gog ima reputaciju. Gurat drm ili zastite bi fakat srozalo sve to. Online mediji bi jedva čekali da ih razapnu. Ovako ako ne acc na novoj platformi jednostavno opt out i bok. prayer Zar nisu MP bili otkantali? Na kraju moze biti i radi financija kao što feniks kaže. Saznat ćemo kad vidimo tu novu platformu.
Tzereen escoban e daj mi tako nešto. Treba mi Mase Effect like igra ko droga. Jedan kvalitetan SF RPG s vrhunskom pričom.
fensisuperstar dormin starfield je sinonim za sve ali ne dobro priču i kvalitetu 😃 @Tzereen jesi probao No Man Sky čisto da igraš dobru igru u svemiru?
escoban dormin Da zelimo kvalitetan Starfield 😂 Samo da vise najave sta im rade glavna studija, bar neki teaser od ND/SM/Bend/Guerilla/Bluepoint/SuckerP imam filing da ce Insomniac prije izbacit igru od njih…
Tzereen dormin nisam igrao Starfield, ali po onom što sam vidio, radi se o moguće odličnom SF exploration naslovu, ali ne i vrhunskoj priči. fensisuperstar nisam, ali to je isto samo exploration. To mi je dobro, ali mi nije primarno. Treba mi priča.
somethingwrong [deleted] they are going nowhere ako računaju neki veliki bump ako izdaju na PSu, slično je i sa ostalim rumoranim igrama koje bi kao trebale izaći na PS5 ili Nintendo. Možda jedini ovdje(kako Fenix kaže) imam takvo mišljenje, ali ja ne vidim neku pomamu koja bi se dogodila da Sea of Thieves, Starfield i slični naslovi izađu na PS. Pogotovo kad izlaze nove igre svaka dva tjedna praktički.
fensisuperstar prayer @Fenix banuj ga. Potroši mi čoek sve pare na igrice jebem li mu sunce sa ovako dobrim igrama. Sad kad dodjem doma odmah uzimam.
prayer fensisuperstar Imam 40h u Vampire Survivors i nekih 200h u DRG, ovo će mi doći kao budali šamar 😂