Zero da, svi ostali u odnosu na Steam izgledaju kao da su još u beta fazi
Gaming Chat - news, tračevi i rumori
Više mi zvuči kao da CD Projekt zbog financija i poreza razdvaja poslovanja i entitete. A i lakše je zbog GDPR
- Uređivano
Zero nije jos jedan account. Account je isti, tj klon. A realno gog ima reputaciju. Gurat drm ili zastite bi fakat srozalo sve to. Online mediji bi jedva čekali da ih razapnu. Ovako ako ne acc na novoj platformi jednostavno opt out i bok.
prayer Zar nisu MP bili otkantali?
Na kraju moze biti i radi financija kao što feniks kaže. Saznat ćemo kad vidimo tu novu platformu.
Istekla je homoseksualcima ekskluzivnost
prayer To! E konačno, jedva čekam da dvojka izađe za Steam!
escoban title name razbija !
dormin nisam igrao Starfield, ali po onom što sam vidio, radi se o moguće odličnom SF exploration naslovu, ali ne i vrhunskoj priči.
fensisuperstar nisam, ali to je isto samo exploration. To mi je dobro, ali mi nije primarno. Treba mi priča.
Ime vuce na Warhammer 40k.
Intergalactic - Beastie Boys PS5
[deleted] they are going nowhere ako računaju neki veliki bump ako izdaju na PSu, slično je i sa ostalim rumoranim igrama koje bi kao trebale izaći na PS5 ili Nintendo.
Možda jedini ovdje(kako Fenix kaže) imam takvo mišljenje, ali ja ne vidim neku pomamu koja bi se dogodila da Sea of Thieves, Starfield i slični naslovi izađu na PS. Pogotovo kad izlaze nove igre svaka dva tjedna praktički.