Zero

Co-op u SP-u za Battlefield ili COD bi bilo odlicno iskustvo, Ubisoft ima dobar Co-op SP mode u nekim svojim igrama.

Za sve Half-Life fanove🙂

ZigguratVertigo odlično. Taman da sinu objasnim jednog dana što su ratni zločini. ne moram opet rewatchat gundam serijal.

stitrek zar nismo to obradili prije 3 godine kad je izašao TLOU2? Interesantno da još tražiš takve videe po youtube. Svaka čast NDu koliko je uspio samo s jednom igrom izvući primitivaca na svjetlo dana

somethingwrong

Aj manje projiciraj i generaliziraj, reagiraš ka da ti je tlinajst godina😁 Nikada nisam ni rekao da je TLOU 2 Woke, vec sam to spomenuo za Spiderman 2, budi detaljniji kod citanja mojih postova a manje reaktivan, a nebi bilo loše i da pogledaš video jer ima nekih dobrih detalja😉

stitrek nema sigurno dobrih detalja jer mu je naslovnica woke u TLOU fontu i napravljena da evocira TLOU, Time je sve rečeno. I suzdrzi se od komentara na toj razini. Zvučim samo djetinjasto jer ti odgovorim katkad, za razliku od drugih

somethingwrong

Aj malo se spusti na zemlju🙂, imaš video i pogledaj ga ako hoces, ne dotice se ni jedne igre tako ni svetog grala TLOU 2, vec vlasnika/ulagaca i firmi koje rade na tim elementima sa dosta studija, sve je dokumentirano i zato ima par interesantnih detalja, ako ti se ne gleda video onda ne reagiraj odma generalizirajuci.

WOW, pa gle što mi dolazi u Density!! ❤️