fensisuperstar Brijac ja igram valheim solo. Fantasticna igra vjv bi u dvoje bila masu bolja. Jedino sto prvi brod saka gigakurac. Sve ostalo top :-D
Brijac fensisuperstar Ma u dvoje ili više je skroz druga igra. Mi smo imali sreće pa nam je spawn bio spojen s Black Forestom, Swampsom i Plainsom tako da ni nismo morali nigdje ploviti dok nismo onaj bolji brod dobili.
herc Ruiner dev Reikon cuts over half of its employees as mass industry layoffs continue 🙁 https://dotesports.com/general/news/ruiner-dev-reikon-cuts-over-half-of-its-employees-as-mass-industry-layoffs-continue?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=wgtcnp
Fico Sada je vrijeme kada cu presjeci ovu "raspravu" jer svi znamo u kojem smjeru ide. Tako da, ovo ce proci na sljedeci nacin: Brisem svaku daljnju objavu o ovoj temi. Svatko kome se obrise objava i svejedno nastavi o istoj temi, pobrat ce bananu. Svatko tko se 10 minuta nakon moje objave vrati na temu, pobrat ce bananu. S postovanjem, Vas cenzor
herc stitrek Meni radi… Ali, evo, ako netko ne može otvoriti… Radi se o o novom nastavku jednog od najboljeg analog horrora.
Flipper State of Play ovaj tjedan, u srijedu 31. Najava vjerujem danas. Hrpa ljudi je potvrdila glasine. Death Stranding 2, SH remake, FF, Until Dawn, novi Metro Itd Još Hideo randomly opalio retweet na stari DS2 tweet.
escoban Flipper Hype skoro pa 0 ok malo me zanima DS i Metro iako mi ovaj zadnji nije sjeo.Kad ce vise najavit nesto novo od svojih top studija…
Torgue chono Ako želiš isprobati, imaš demo na Steamu. Ja sam ga igrao na Next Festu i dobro prikazuje svaku komponentu.
DarkPunisher https://www.playstationlifestyle.net/2024/01/26/microsoft-activision-blizzard-layoffs-merger-scrutinized/ 33% Slegdehammer devova dobilo lagano otkaze.
stitrek somethingwrong Izgleda da sa outsourcingom i jeftinijom radnom snagom, gaming industrija ide sve više kao i sve ostale industrije koje su to prošle zadnjih 20-ak godina. Nadam se da to nece dovesti do prevelikog unificiranja igara te smanjenja njihove kvalitete.