Ja se nadam da hoce da odigram sve igre koje zelim.Upravo to je ko zeli kupiti original on ce ga svakako kupiti.Originale sam igrao na nesu i snesu jer nije postojao pirat.Na ps1 ps2 ps3 x360 sve sam imao cipovane konole.Tesko ce biti sa ps4 uglavnom je to internet only onda je tesko ostati sakriven.Meni su igre preskupe za nas standard ne mogu da vjerujem da ne moze da se prilagodi cijena drzavama sa slabijim standardom.U njemackoj sta je dati 50 eura pa to je njima sica nama nije.Bas me zanima ko bi u Njemackoj kupio igru da je nekih 300 eura a to je po nasem standardu tako.Prozvakana tema znam ali eto posto se spominje mogucnost cipovanje ps4 uvijek se nekako otvori opet.
Meni je ta logika o cijenama uvijek bila nekako blesava.
Ako ti je skupo dati 450 kuna za novu igru, nemoj. Nigdje ne piše da moraš igrati igru prvi dan kad izađe.
Eto, i meni je puno dati tolike novce, pa onda lijepo čekam da igre pojeftine na prihvatljivu razinu. Meni je prihvatljivo oko 30 dolara ili eura, ili oko 200 kuna. Više ne dam.
Pa onda čekam, eto neki dan sam kupio The Phantom Pain na PSN storeu za 230 kuna (30 eura), nisam igrao prvi dan, ali je igram sedamdeseti dan. Ista je igra, ništa nisam propustio, a prošao sam upola cijene.
Kad Fallout 4, Uncharted 4 ili Mass Effect 4 bude 200 kuna, igram.
Tako da te žalopojke o našem standardu ne drže vodu. Postoje igre i cijene za sve standarde, a drugi je par rukava koliko si ti željan pričekati tu cijenu.