Ajde da i ja imam svoju igru

chono

A vidio sam ali mi izgleda malo janky iskreno

chono

Pa imaš demo

Trailer je izgledao bomba demo je meh

Graficki lose i nema 60fpsa mod na ps5

Zna dosta trzati

Miro nisam znao za igru, to je problem.

Ne smeta meni AA quality i jankiness, ovo ima neki old school look and feel, moram odigrati. Na wishlisti je, cim dode 1.0 kupujem

Mislim da je prvi demo izašao prije otprilike 2 godine, puno bolje sad izgleda.

chono

Probas demo nemas sto cekati.

Kako je po svemu suditi Sony bi u sljedeće dvije godine trebao ubijati sa AAA igrama ako 2027/2028 bude izašao next gen.

Ovo bi moga biti neki TLOU spinoff mozda sa Tommyem velicine MilesMoralesa ili LostLagacy DLCa.

chono Izlazi to za PS5 sigurno, kako ćeš inače izbaciti remaster za sljedeću konzolu?

chono

Taman što Heat kaže, te bi igre vrlo lako mogle biti crossgen ili “Remaster” Ala Days Gone i Ghost of Tsushima sa novim điđama

Evo nešto novo i svježe od majstora Leslie Benzies, igra izlazi 10.06. za PC, PS5 i Xbox X/S.

MindsEye - Welcome to Redrock - Official Story Trailer | 2025

Da bilo bi vrijeme da se Sony probudi i vjerujem da od 2026 kreće lavina ekskluziva.

Brzo će i Ghost 2 nemojte zaboraviti 😉

Vjerujem da sljedeće godine izlazi Wolverine.

chono Mislis da ce biti bolje sljedece gen? Ocekivam da ce cijela sljedeca gen biti crossgen. Nesto slicno kao na PCu PS5 ce biti low settings a PS6 high.

Mislim da je era generacijski skokova prosla, sad se sve svodi na detalje nemas vise igri kao nekad Crysis ili BF3 koji je na PCu bio totalno druga igra od same grafike pa do playercounta u matchevima.

Genesis Naravno da će prvih par godina gotovo sve igre biti crossgen.

Izdavači nisu ludi da zanemare preko 100 milijuna konzola na tržištu.

StarFox_N naravno, pa cemo opet dobit remaster remastera ili cak remaster remakea…

Realno nema nikom smisla gurat nextgen, jedino Sony bi trebao imati razloga za to da proda vise svojih konzola.

Ili ako naleti neki studio kojem biznis nije na prvom mjestu nego kvaliteta i standing

escoban Ili ako naleti neki studio kojem biznis nije na prvom mjestu nego kvaliteta i standing

Vecina AA igara izlazi kao crossgen, samo AAA velikani idu na nextgen jer to zahtjevaju performanse, manji studiji trebaju zbog rizika isplativosti pokriti veci dio trzišza zato dosta igara jos uvijek izlazi i na PS4.

Tako sto taj PS5 unit ima bakarno hlađenje tzv. CC - copper cooling. Btw: