Gaming Chat - news, tračevi i rumori
- Uređivano
- Uređivano
Šteta što odlazi
Game director nije redatelj.
GrimGrimoire (PS2) remasterirana verzija za PS4 i PS5 izlazi u travnju sljedeće godine.
Nemojte propustit uzet FIST danas na epicu, brutalan indie title
MAGES, japanski studio najpoznatiji po visual novel igrama, ponajviše Steins;Gate, ulazi u stanje insolventnosti:
S Fortniteom se lako sprdat, ali moraš vidjeti kako on danas izgleda na PS5. Doslovno predvodi gaimng industriju s Unreal Engine 5 inovacijama i poboljšanjima, doslovno se radi o Epicovom showcaseu enginea. Art na jednu stranu, ali Fortnite je danas skoro pa vrh industrije.
Ok
Billy Hatcher je izašao samo za GameCube i PC
Voljeli ga, ne voljeli i kolko god naslov bio clickbaitast, odličan video.
Izlazi 2023.
- Uređivano
Ovaj Square Enix je otišao u skroz krivom smjeru
Square Enix Posed to Aggressively Pursue Multiple Blockchain Games
- Uređivano
Navodno procurio novi Sonyjev sci-fi RPG.
https://insider-gaming.com/sony-xdev-scifi-rpg/
Ima nešto i gameplaya koji izgleda kao PS3 igra u najboljem slučaju. Ako je glasina istinita, onda je ovo jako jako rani build.
Unreal Engine 5, xDev radi.
https://icon-era.com/threads/exclusive-new-sony-game-ip-leak-scifi-rpg-game-through-xdev.1810/
Bigmode, izdavačka kuća youtubera Dunkeyja, je najavila svoj prvi naslov:
- Uređivano
MS će očito najaviti jako brzo Xbox konfu. Najava ovaj tjedan, a sama konfa navodno 25. 1. Zato ih nije bilo na TGA.
- Uređivano
master_x ma bit će Redfall (jedva čekam), nova Forza itd, ali nešto se šuška da Starfielda neće biti. Ne zato što je odgođen nego kao pripremaju zaseban stream. Po meni je to velika greška jer im ni sad nitko ne vjeruje da igra opet neće biti odgođena, a radi se o najočekivanijem MS naslovu u zadnjih nekoliko godina. Mislim da barem moraju dati datum, ako neće pokazati gameplay. Jasno mi ja da ne žele ostale igre baciti u drugi plan jer Starfield generira daleko najveći inters, ali nešto moraju dati, pa makar to bila potvrda zasebnog Starfield streama.
- Uređivano
State of Play će navodno biti u veljači
Rumor: First PlayStation State of Play Event for 2023 Could Happen Next Month
Fizičke videoigre polako postaju prošlost
A i ono sto kupis fizicko, kolki postotak tih igri zahtjeva online konekciju. Bile ili ne bile singleplayer. Ne vida mi se buducnost gaminga. Sve ce biti pretplate, online ces morat biti, sve digitalno…