Game director nije redatelj.

GrimGrimoire (PS2) remasterirana verzija za PS4 i PS5 izlazi u travnju sljedeće godine.

Nemojte propustit uzet FIST danas na epicu, brutalan indie title

MAGES, japanski studio najpoznatiji po visual novel igrama, ponajviše Steins;Gate, ulazi u stanje insolventnosti:

@Fenix tip nije normalan. Pogledaj molim te sto je izradio

darkfenix Broj 1 GOW? neznam meni GOW nije ni za top5 sta se tice grafike

S Fortniteom se lako sprdat, ali moraš vidjeti kako on danas izgleda na PS5. Doslovno predvodi gaimng industriju s Unreal Engine 5 inovacijama i poboljšanjima, doslovno se radi o Epicovom showcaseu enginea. Art na jednu stranu, ali Fortnite je danas skoro pa vrh industrije.

Billy Hatcher je izašao samo za GameCube i PC

Voljeli ga, ne voljeli i kolko god naslov bio clickbaitast, odličan video.

Bigmode, izdavačka kuća youtubera Dunkeyja, je najavila svoj prvi naslov:

MS će očito najaviti jako brzo Xbox konfu. Najava ovaj tjedan, a sama konfa navodno 25. 1. Zato ih nije bilo na TGA.

Flipper navodno ima toga sto izlazi do kraja lipnja. Jedva cekam! Ako ne bude moram priznat da cu biti razocaran

Flipper Bolje im je da nešto konkretno predstave,jer če ispast još jadniji sa tih miljardu studija koje su pokupovali a nigdje igara.

master_x ma bit će Redfall (jedva čekam), nova Forza itd, ali nešto se šuška da Starfielda neće biti. Ne zato što je odgođen nego kao pripremaju zaseban stream. Po meni je to velika greška jer im ni sad nitko ne vjeruje da igra opet neće biti odgođena, a radi se o najočekivanijem MS naslovu u zadnjih nekoliko godina. Mislim da barem moraju dati datum, ako neće pokazati gameplay. Jasno mi ja da ne žele ostale igre baciti u drugi plan jer Starfield generira daleko najveći inters, ali nešto moraju dati, pa makar to bila potvrda zasebnog Starfield streama.

Flipper Šteta je šta uz toliko studija,oni izdaju Forza Horizon 5,Halo Infinite u 4 god. i par Indie naslova (recimo odlični Psychonauts 2).

Sorcerer I onda zatvore online trgovine sa digitalnim sadržajem i sve nestade šta ste iznajmili,a ne kupili digitalno na neodređeno.

A i ono sto kupis fizicko, kolki postotak tih igri zahtjeva online konekciju. Bile ili ne bile singleplayer. Ne vida mi se buducnost gaminga. Sve ce biti pretplate, online ces morat biti, sve digitalno…