Heat a to je ta verzija? Nisam znao, mislio sam da je nesto drugo

escoban

Ali realno, dobro su navukli 50-60 milja. Skroz korektna brojka s obzirom da Xbox ipak nije globalan brend kao PlayStation.

Volite RTS tipa Command & Conquer? Ajd vamo!

Nexus Ma da nisu americki proizvod nebi prodali niti 5 mil,a vjerovatno bi se i ugasio brend da nije MS vlasnik

Ne moram ni kliknut da znam koliko smeće se skriva iza tog linka

Pogodi igru.

The Snitch je nešto stavio maloprije. Nije Dune, to je preočito.

Mislim da je Dune, a mozda je Destiny3

S obzirom da su najavili sljedeće 3 godine contenta Destiny 2 čisto sumnjam.

Jos jedna odgoda i to opet za veljacu.

Moze biti neki star wars ili mandalorian. Nadam se ipak Dini.

Najavljena je hrvatska pnc avantura smještena u Hrvatsku. Prepoznat ćete hrpu gradova u kojima pratimo putove Marca Pola.

Izlazi već za mjesec dana, za iOS i Android. Podržite hrvatski game dev. 🍻

Pa kud će i oni u 2. mjesec 2023.? Proklet bio taj mjesec. Ja ću samo gledat jer…eto. Bit će važnijih dužnosti mjesec iza. Jesam propao.

Dok ne vidim recenzije ne vjerujem da ce izaci.

Flipper A klasika, drugi i jedanaesti mjesec su uvijek udarni i svi se tamo guraju, čak i ovi koji znaju da tu nemaju što raditi jer će ih ostali kvalitetniji naslovi zgaziti. Što je izgledno da se dogodi i Dead Islandu 2.

U biti im je dobro ime. Embraceaju sve živo.

Giphy - Star Trek Borg GIF

Flipper Sony umisto da je lovio LOTR IP i jos par DC IPova (batman/superman) ,oni se fokusirali na sugavi Square Enix 😕

Svakako nadam se dobrom LOTR sadrzaju toliko potencijala a toliko malo kvalitetnog sadrzaja gori su od StarWarsa

Flipper 17.3.2023. dan kad je propala tvoja gaming karijera.

U Tolkienovoj zakladi su sad više manje sve daleki nasljednici, znači važni su im samo novci, i to čim više novaca bez ikakvih uvjeta, tako da nije više LOTR neka super ekskluziva.

Mislim da je Amazon pregovarao s zakladom dok je Christopher Tolkien još bio živ, i tu su ih izmuzli do kraja.

Doom + System Shock + Returnal u jednoj igri. Brutalno. Day one.

Flipper Ne tako bombastično, ali ne i manje važno je da su također kupili:

• Tripwire, tvorce Maneatera, Killing Floor i Red Orchestra serijala
        • Limited Run, firmu specijaliziranu za izdavanje fizičkih verzija download-only igara
        • Tatsujin Studio, japanski studio specijaliziran za arkadne igre
        • Gioteck, proizvođače gaming pribora
        • Singtrix, karaoke studio
        • Tuxedo Labs, tvorce igre Teardown

Uz to, osnivaju novu, jedanaestu (!), podružnicu koja će se baviti novonabavljenim studijima (plus neki sa strane) pod imenom Embracer Freemode.

Za ekipu sa foruma koja voli hejtat…znate koji ste, da ne imenujem. Ubacio bi jos kao broj 10 na listu DMC Devil May Cry…

Ne cini se lose uopce ovako, mozda ispadne nesto dobro iz ovog.

darkfenix Komedija.Pogotovo remake prvog djela.Zastarjela mehanika i drvene kontrole.Sve puno bagova i neigrivo.Ne znam kolko će ovaj nastavak opravdati svoj izlazak.

Flipper

Makli su već video.😥 Nadam se da je istina, prvi dio mi je bio jedna od dražih co-op igara prošle generacije.

Samo podsjetnik za sutra