Deadwalker kao zenska osoba koja je iskusila slicne stvari u jednoj od najrespektabilnijih firmi u hrvatskoj, sto me kostalo puno previse, potpuno sam odustala od necega za sto sam se skolovala cijeli zivot, kostalo me jako puno mentalnog zdravlja i problema koji su i danas prisutni, mogu rec da nadam se da propadne cijela firma i svi sa njom. Najgore je sto kada i progovoris o tome nitko ti ne vjeruje, nitko ne poduzima nista, i jos te ismijavaju sto te ubije dodatno povrh svega i svale krivnju na tebe i prijete ti ako kazes nesto, neces nikada vise radit u polju koji svim srcem zelis.
Nadam se da ce isplatit debele cekove zrtvama, tolike da ce bankrotirat, da zavrse u najgorim zatvorima pa neka iskuse kako je to kada se dignes ujutro i prvo sto napravis jer se sjetis gdje moras ic, je trcanje na wc da povratis sve iz sebe.
Mad respect za zene koje su dovoljno hrabre da su progovorile o tome, ja nisam imala taj luksuz, zato cu pomno pratit sto se dogadja sa svim tim i navijat za pravdu.