Mozda bi trebalo promijeniti pass, tko nema ukljucenu 2-step verifikaciju.
https://mspoweruser.com/playstation-twitter-account-hacked-database-breach-claimed/
Hakirali su twitter i fb acc. Uopce nemaju dokaza da su hakirali PSN. Inace PSN nebi radio, jel.
"The so-called white hats make a habit of breaking into companies to alert them of security holes, and on this occasion appears to be claiming much more than just the Twitter account, but also saying they breached the PlayStation Network Databases."
Da li jesu ili nisu, ne znam. Samo prenosim vijest.
Nisu. Mislim da mi mozes objasnit kako je moguce da hakiranjem FB i Twitter racuna mogu doc do baze PSN-a. :)
Svako malo su hakirani FB i Twitter profili.
Ne kuzim sto zelis postici?
Nisam niti tvrdio, da se hakiranjem Twittera ili FB dolazi u PSN bazu. Vjerojatno si to sam zakljucio iz ne znam koje moje recenice.
Prenio sam vijest i link na doticnu gdje sve pise. Nakon toga sam boldao dio na koji se odnosi.
Ako sam dobro preveo s engleskog, "Ekipa" (ne da mi se ponovno traziti ime hakerske grupe) tvrdi da su upali i u PSN bazu.
Nigdje ne pise da su to napravili preko FB-a ili Twittera. Preko FB-a i Twittera su mogli doci do nekih podataka koji su im mogli olaksati upad u PSN. Ali to je moja pretpostavka, nemam dokaze za to.