Radije ne.
Gaming Chat - news, tračevi i rumori
- Uređivano
Genshin Impact - 53%
Sonic Frointers - 33%
Elden Ring - 8%
Sta je sa glavama …
Majkemi, bit će me sram reć da sam gamer.
Treba nas podijeliti u par termina. Tipa normalni gameri, ko većina na FFA. I psihopati ko ovi jadnici kaj review bombaju.
Tko je manjina na FFA? Ajmo, imena na sunce
Postoje Sonic fanovi? Šta ta igra nije prestala biti relevantna prije 30 godina?
I ovaj sony se najeo ludi gljiva
Od najava očekujem Dragon's Dogma 2
Ovo u sredini je Fragile. Daklem, sutra DS2 najava? Može.
- Uređivano
Jebena transwokefarmakomafija je ubila mijenjanje light i dark tema na forumu
@Feminix prodana dušo
chono tako ga je sam Sony prikazao - kao neuspjeh.
yakuza_stinger to i govorim, pocetkom godine su se sami zaposlenici zalili da takav tretman od Sonya i feedbacku unutar svoje kompanije.
Sto se tice wokea, necu ni komentirat, tome nije mjesto na takav nacin, pogotovo ne od glavnog covjeka studija. Nije dobro kada se ide u takve krajnosti, da je Days Gone podbacio zbog woke reviewova i da je tlou2 podbacio zbog desnicarski homofobnih reviewova. Nije istina
chono zapravo, za Days Gone je komotno mogao samo napisati "loše ocjene". Ništa drugo (iako bi pod to mogao pasti njegov razlog pod brojem 2 - nisu igrali igru kak spada, nisu doživjeli kak spada, a onda nisu ni ocjenili kak spada). Broj prodanih primjeraka je rame uz rame sa Tsushimom, a nju se smatra uspjehom. Days Gone je na kraju ispao praktički žrtva. Okarakteriziralo ga se kao znatno lošiju igru nego što to je.