Gaming Chat - news, tračevi i rumori
- Uređivano
Tzereen ali sad postoji puno gora mogucnost za sve devove koje su pokupovali, pricam o AAA devovima, znaci sav revenue od prodaje na plejki vise ne postoji, sve ide day one na game pass, dam se kladit da kroz par godina ne bude vise bethesde, slijedeci val otkaza sigurno slijedi, sva ta kupovina ne devova nego PUBLISHERA, nije apsolutno dobra poslovna praksa, nemam nist protiv kupnje odredjenog dev studia, cak niti vremenskih ekskluziva, ali nemoj Publishere kupovat koji ispod sebe ima gro dev timova i onda ih "zakljucat" na game pass day one.
M$ po meni nemre tak nastavit jer prihod od game passa je kolki? Ne zna niko, ali sumnjam da opravdava cijenu jednog Starfalla, a to je samo jedna igra od tisucu.
Uopće im nije stalo
PS igrači više preferiraju COD negoli PS ekskluzive
Jer su gospoda.
Tango Gameworks navodno radi na The Evil Within 3
https://www.gamesradar.com/the-evil-within-3-seemingly-teased-in-hi-fi-rush-easter-egg/
Covjek objasnio. I u to ime fuck the slow walking in rdr2, ff7, ff15, tlou, gears 5 itd. I fuck the long loading times posebice onaj uzas crash team racing nitro fueled.
- Uređivano
Developer je morao povećati cijenu za igru Spiritfarer za tursku i argentinsku regiju jer je 85% igrača iz drugih zemalja kupilo tu igru na "turskom" i " argentinskom" steamu. Veliki broj PC igrača se pretvara da su iz Turske i Argentine
- Uređivano
Alice Madness Returns mi je bila odlicna igra…nadam se napokon nekoj najavi nastavka uskoro, vrijeme je!
- Uređivano
Ne znam di bi stavio ovo? Uglavnom old skul Resi igra koja trenutno izlazi samo za PC.
Meni se čini super iako su malo previše pokupili. Dosta lokacija je baš čisti copy paste od Resia. Čak i mjuza i općenito svi zvukovi. Ako nisu tražili neko dopuštenje od Capcoma, po meni bi mogli popiti tužbu.