Ne znam da li je vec ovo sherano ovdje prije...isprike ako je!

Mene cudi da ova igra nimalo prasine ne dize, jel bas je poveca rupa za ovakvu tematiku u igrama...FPS sa dinosaurima, modernim oruzjem i alienima? a i odlicno izgleda! Mislim da nesto takvo nismo vidjeli jos od 2009 i zadnjeg Turoka. Meni bas tako treba nesto za igrat..

Torgue Da, izgleda skoro pa isto kao prvi Dino Crisis, samo iz prvog lica.

Čekam da Weky složi peticiju da se ova Sonyjeva perfidna sodomija s PC-om prekine čim prije, kako bih ju isti tren potpisao. Tuđe ekskluzive nećemo, svoje ne damo!

Pukli skroz. Kao da sagradiš katoličku sinagogu.

foggy

Nije baš da je samo 2 frejma više no dobro.
    Baš ima bezobraznih ljudi.
    Do prije godinu dana branilo se 30 frejma ko sveto trojstvo, čak su neki istraživanja radili.

Sad nema čoveka koji igra ispod 60 frejma na PS5.
    Otkrili ste ameriku bravo.

Igrate na čemu možete jer neznate za bolje ili niste probali, vidjeli.
    Tako je u svim sferama života.

Nekome je nemoguće financijski i to je opravdano jer su cijene PC komponenti apsurd. Onak da ih sve nabijem, od intela a nvidiu posebno.
    Vrhunski šalabajzeri.

Normalan zdrav čovjek uvijek teži većem, jačem, bržem, boljem.
    Da nema toga još bi se skrivali u pećinama.

Moji postovi ne odnose se na vas nikad.
    Smijem se samo kako vas kompanije farbaju a ljudi ne vrše istraživanja.
    Te "Ultimativne" i "Definitivne" next gen verzije, predivni nazivi koje krase reizdanja, ponekad treba ponovno kupiti.

@maverick
    Onak kako je Remedy napravio i naplatio low i ultra low postavke sa PC-a.
    Još su to nazvali Ultimate Edition.😁💶😂
    Pa što je to drugo nego prevara?

@pravednik Nisi u pravu.
      Istina da je mnogima high-end PC preskup i to je jedan od razloga zašto su na konzolama ali neke ljude PC jednostavno ne zanima.
      Ja sam jedan od tih.
      Prije par godina sam stavio na papir koliko sam potrošio na PS4 setup ( konzola, TV, slušalice, pojačalo, kojekakvi pro kontroleri sranja itd.) i došao sam do cifre od cca. 14.000 kn.
      Za te novce sam mogao složiti odličan PC u ono vrijeme.
      Prijatelj s kojim igram je uz PS4 imao i i7/1080gtx konfu koja mu je skupljala prašinu jer je 99% vremena igrao na konzoli.
      Istina da nam je drago što PS5 vrti igre u 60FPS-a i guštamo u tome ali to nam nije presudni faktor.
      Itekako sam svjestan svih prednosti koje PC ima kao platforma ali uzalud kada me to ne zanima.
      Nisam nikakav fanboy koji misli da je Sony bogom dan...
      Ako može vrtiti u 60 super! Ako ima RT super.
      Ako ne može i nema pišaj ga...
      Dobro je.

Nisam vec par godina djelio digitalnu igru s nekime , sjecam se da ak ja kupim moram stavit svoj acc na njegovu plejku kao primary i obrnuto , al se ne sjecam jel mozemo istovremeno igrat tu igru ili ce nas izbacivat ? Ja igram na svom racunu a on na svom ? Nikakav coop , singleplayer.

Nebrete istovremeno.
        Samo jedna konzola može biti primary.
        Čim drugu staviš odma se deaktivira jedna.

Aha, ti kupuješ na svojem accu?
        I tu misliš igrati?

U tom slučaju on može biti primary a ti moraš biti online na svojem i možete 2.

StarFox_N slažem se s tobom, također sam pobornik konzola i igranje na PC-u me uopće ne zanima. Glavni razlog za to je što volim jednostavnost i plug&play pristup. Otkad sam na konzolama igram isključivo PS i zadnjih godinu dana Switch. No ne mogu reći da sam fan Sonyja nego je jednostavno PS bolji od XBoxa kod nas i više frendova je na PS-u. Da Microsoft povuče neki potez kojim bi deklasirao Sony i da postane no.1 u Hrvatskoj i Europi, bez razmišljanja bi se prešaltao na XBox.

IMO, PC je postao sve više plug & play, a konzole sve manje. Prije sam u konzolu samo trebao ubaciti medij, upalit konzu i voila, a na PC-u poinstaliravat sve život i molit boga da pokrenem igru. Sad na obje strane moram otići na nekakav store, nešto skidat, instalirat i pokrenut igru i to je to.

Samo konzolaški ekosustavi su mi primamljivi kad su zatvoreniji i uređeniji.

yakuza_stinger mislim da nije baš isto jer ako imaš konzolu i igre za konzolu ne trebaš brinuti da li će ti igra radi kako spada (osim ako je developeri sjebu i izbace poluproizvod). Iako sad i na next-gen konzolama imaš par grafičkih modova, ovisno želiš kvalitetniju grafiku, RT ili više fps-a. Kod PC-a još uvijek trebaš voditi brigu da li imaš dobru grafu, dovoljno RAM-a itd. Nove konzole izlaze svakih nekoliko godina po cijeni od tipa 3000-4000kn dok ako želiš imati vrh komp i biti up to date s igrama svakih par godina trebaš izdvajati puno više.

Picek u zadnjih recimo 10 godina, u nekom periodu bi kupio kantu nekih srednjih performansi gdje možeš napucat kvalitetu na high (uglavnom) i što god sam kupio preko Steama i instalirao, radilo je odmah. Ako neki dev sjebe port ili tako nešto, to je do njegovog loše odrađenog posla. Tu ja ne mogu ništa. I takav komp bi izdržao par godina. Dakle igre kao igre skinute sa servisa bi uvijek radile. E sad to što s vremenom moram smanjivat kvalitetu da bi igre bile fluidne jer mi komp zastarjeva, to je do komponenti. Ali igre i dalje rade. Na to sam ciljao. Fakat nije neka mudrost otići na neki store, skinuti igru i pokrenuti je.

Prije 15, 20 i više godina, e to je već bio posao (instalirati igru jel). Neoptimiziranost za određene grafičke, loši driveri, pa još fali koji, pa ovo pa ono.

StarFox_N

Uzmi u obzir da ti i za PC treba TV/monitor, slušalice, pojačalo, kojekakvi pro kontroleri sranja itd.

Konzola je definitivno najviše dobivenog za najmanje uloženog.

PC je totalno druga priča, al može se i tu gejmati u budžetu.
            Evo moj bratić se igra bez grafičke. Samo Ryzen APU.
            Vrti Anno 1800 na low-medium bez problema.