prayer montoya Ma vjerujem da je tako, ali nisam upoznat stime koliko Xbox igrači kupuju igre naspram koliko se oslanjaju na Game Pass. Inače, zanimljiv datum izdavanja
escoban prayer A nek Phil odrisi kesu pa ce biti. Ima smisla da LS igre budu na svim platformama, samo sam ocekiva Nintendo port u prvom planu. Po meni nemaju sta cekat sa portovima starijih igri na Switch2 pogotovo igre kao Spiderman
korisnik194 escoban Nintendo igrači uopċe ne kupuju third-party igre jer se third-party igre koje su izašle za NS2 jako slabo prodaju. Helldivers II bi doživio veliki fijasko na NS2. Nintendo je istrenirao svoje fanove da kupuju samo first-party igre. https://www.nintendolife.com/news/2025/06/third-party-launch-games-on-switch-2-reportedly-sold-very-low-numbers
escoban prayer Isto su malo smotani, ja bi za ovu najavu (isto kao za ukidanje PSN za steam) napravio kao neki mini event ingame. Tipa zauzeli su nam planet i zarobili helldivere major misija moramo oslobodit planet i kad igraci uspiju boom trailer dolazi pojacanje sa drugi platformi… A ne ovako usuvo 😅
Fenix korisnik194 dosta je bilo, više te neću tolerirat i banirat ću te na serverskoj razini. Izvoli napravi jedan račun i koristi forum samo s njega
Sterlok Može si Microsoft priuštiti, ni ne osjeti. Mogu poput EPIC-a vratit dio u zajednicu sobzirom da zarađuju bijesne novce na drugim stranama. Uostalom ko ih hebe, treba ih iskoristiti za vlastitu korist, igrat jeftino.
herc Warhammer 40,000: Dawn of War - Definitive Edition will release on August 14th 2025 at US $29.99. As a thank-you to our loyal fans, players who already own Dawn of War - Anniversary Edition will receive a 30% discount on the Definitive Edition.