Grandia 2 na PS4, pomalo iznenađen!!!

prayer

Kaže da će si prije jaja odrezat nego MS account otvoriti.

Izgleda da dolazi ubrzo na PC5👍

Mozete li vi zamisliti gaming bez Minecrafta? Svidjela mi se recenica " minecraft nije igra, vec platforma"

chono i u tom slučaju. Gaming u globalu bez minecrafta bi bio praktički isti. Kao šta si rekao- to je platforma, sama za sebe. Tko voli-voli, tko ga ne igra ništa mu ne mijenja.

somethingwrong early access, beta, try before buy, moderni moding community… informiraj se prije zakljucivanja. Igra je prakticki postavila nove biznis modele i uvela stvari koje danas uzimam zdravo za gotovo

Meni je Minecraft poseban samo po tome što je valjda jedini značajniji MP builder koji se proslavio…i što je valjda od prvih dana izvodiv i na drvenim PC-ima i svemu sličnom. Super ideja koja je zaživjela među igračima koje tako nešto zanima. Samo craftanje, prikupljanja resursa i slične radnje radije ne bih viđao u akcijskim igrama. Ima igara gdje to funkcionira (tipa Zelda koja stvarno omogućuje velike kombinacije), ali inače su uglavnom nepotrebne mehanike koje odvlače igrača u smjeru grindinga i trošenja vremena.

Ma u kontekstu videa decki dragi… boze, sta je toliko tesko pogledati video prije komentiranja?

Giphy - Over It I Give Up GIF

chono pogledao sam video. Lik spominje šta si i ti spomenuo, najbolnije/najironičnije od svega je naplaćivanje Alphe i Bete i modding community koji je puno takvih igara izgurao u orbitu , sve u ime podrške indie developera da bi se ti isti "indie" developeri sutra jednostavno prodali mega korporacijama.

Mislim da ste se pogubili u komunikaciji.

Siguran sam da se mislilo kao jel možemo zamislit svijet da Minecrafta nikad nije bilo, a ne da ga se sad makne.

Ja osobno bi rekao da je sve to kaj je Minecraft kao uveo ili postojalo prije u poprilično robusnom obliku (modding community, alpha, beta, try before you buy) ili je kao early access odlično za developere koji to znaju iskoristit, ali je napunilo tržište sa masu prevaranata i vaporwarea.

Al ne treba umanjivati značaj Minecrafta razvitku industrije isto kak ne treba umanjivati značaj Fortnitea u oblikovanju današnjeg gaminga.