Sad kad krenu xbox i pc igrači pisati peticiju da igra ljubomorno ne smije biti nikada dostupna sonyu 💪

Poznavajući Bethesdu, Starfield će kroz deset godina izaći i na Candy mikrovalnoj.

To mogu samo Zony igrači cmizdrit kao za Kol of Djuti.Od životne važnosti igra.

Svi gledaju taj CoD kao svetu kravu a nitko ne gleda King koji je praktički money glitch machine.

Na neke trenutke mi je djelovala prazno ali se vjerojatno varam. Art je prelijep i jako se radujem ovoj igri. Nadam se da co-op bude stabilan da i dalje mogu biti beta cuck i ne pravi muškarac Ha-Ha-Ha

Šalu na stranu ovo je meni osobno pored Zelde najočekivanija igra godine!

AbelKOsMos Koliko god da izbace, moralo bi se odigrati. Ovo mi djeluje kao križanac Strikersa i P5, moglo bi biti zanimljivo…i još treba (?) za protagonista. Ova P5 postaje kult, damn onii san.

Još jedna nadolazeća postapokaliptična igra preživljavanja koja bi trebala izaći 2025 g. za PS4 i PS5.

Hail to the rainbow.

Torgue ovo je kao kad smiskaš Scorn, stare Pnc avanture i dodaš šth onih PC-98 japanskih horor avantua

Imam Mirrors Edge za PS3 kad su davnih dana to nekim čudom dijelili (pazi ti to - dan kada EA dijeli igru besplatno, ako tada nisu padali meteori s neba, neće nikada). Makar razmišljam da riješim PS3 s obzirom da samo stoji, bilo bi loše da miču tu ili bilo koju igru iz online ponude. Uostalom, bolji je prvi dio od Catalysta.

Evo kad smo već kod AI i igara. Izgleda nevjerojatno dobro ali čini se izvedivo. Igra je trenutno u testnoj fazi na Steam.

Malo UE5 demonstracija uz one što sam stavio u odgovarajuće topice.

Dobro a sad mi kaži koji stroj bu to vrtio?

Večeras u 23 sata je novi Future Games Show. Bit će prikazano cca. 45 igara i trajat će oko 85 minuta.

Ne očekuju se neke velike stvari, ali bit će prikazan novi DLC za Dying Light 2, zanimljivi MP naslov Hyenas pa i gameplay za The Expanse: A Telltale Series. Eto, ako ne možete spavati i nemate pametnijeg posla.

HaHa-Ha-Ha Aerith i Cloud vode program 😃

Joj kako bi volio da MS makne COD sa PS-a da ove natjeraju da naprave svoj FPS…

Jedino steta mislim da buduci Diablo ili Warcraft(ako ozive taj IP) nece biti na PSu

escoban Jedino steta mislim da buduci Diablo ili Warcraft(ako ozive taj IP) nece biti na PSu

Ne brini, bude Sony napravio nove Champions of Norrath i Everquest (za MMO).

https://www.axios.com/2023/03/27/congress-xbox-playstation-japan

The Republican letter alleges that Sony PlayStation has 98% of the “high-end console market in Japan,” signs deals designed to keep hit Japanese games from Microsoft’s Xbox, and says such moves “may violate Japan’s antitrust laws.”

Giphy -

Edit: https://wccftech.com/microsoft-buying-activision-blizzard-wouldnt-substantially-harm-competition-says-japans-ftc/

Očekujem kroz par sati, najkasnije sutra potvrdu da su otkazali E3. Zapravo tužan period. E3 je bio poput Božića.

🙁

Jedan veliki otkaže i svi ga odmah sljede, baš usrano.