Gaming Chat - news, tračevi i rumori
- Uređivano
chono ali je community na Steamu postao 0 tolerantan
Kamo srece da se i recenzenti i konzolaski gejmeri malo ugledaju na njih, a ne da daju 9ke i 10ke koda im zivot ovisi o njima. Mozda bi se devovi onda i potrudili tu i tamo izdati igru bez day one patcha i gomile drugih sto sitnih sto vecih problema.
Harebrained Schemes, tvorci Shadowrun Returns trilogije i Battletecha, su najavili novu igru:
Hogwarts Legacy had the sixth biggest launch for a video game since the European charts started six years ago.
The only games ahead of it are FIFA titles. That means Hogwarts Legacy had a bigger launch than every Call of Duty game released since 2017, plus other breakout hits such as Red Dead Redemption 2 and Elden Ring.
Ovo ce bit teski krs
Za me losa vijest, jebo ih oldgen
- Uređivano
Taj multiplayer je u developmentu najmanje 3 godine prije nego su prvog PS5 sklopili.
ThomasAAnderson A znam a opet sam se nada da su odustali od PS4 verzije, jer je projekt navodno puno ambicijozniji nego sta je zamisljeno
Sad kad krenu xbox i pc igrači pisati peticiju da igra ljubomorno ne smije biti nikada dostupna sonyu
Poznavajući Bethesdu, Starfield će kroz deset godina izaći i na Candy mikrovalnoj.
To mogu samo Zony igrači cmizdrit kao za Kol of Djuti.Od životne važnosti igra.
Svi gledaju taj CoD kao svetu kravu a nitko ne gleda King koji je praktički money glitch machine.
PS5 idalje se prodaje ko lud
- Uređivano
Na neke trenutke mi je djelovala prazno ali se vjerojatno varam. Art je prelijep i jako se radujem ovoj igri. Nadam se da co-op bude stabilan da i dalje mogu biti beta cuck i ne pravi muškarac
Šalu na stranu ovo je meni osobno pored Zelde najočekivanija igra godine!
Kolko spinoff-ova atlus moze izbaciti……mnogo.
AbelKOsMos Koliko god da izbace, moralo bi se odigrati. Ovo mi djeluje kao križanac Strikersa i P5, moglo bi biti zanimljivo…i još treba (?) za protagonista. Ova P5 postaje kult, damn onii san.
Još jedna nadolazeća postapokaliptična igra preživljavanja koja bi trebala izaći 2025 g. za PS4 i PS5.
Hail to the rainbow.
Nadam se da dolazi i na PS5
https://twistedvoxel.com/valheim-6-months-timed-xbox-console-exclusive-playstation-later/
Slike su baš realne , ovo bi moglo bit zanimljivo
Torgue ovo je kao kad smiskaš Scorn, stare Pnc avanture i dodaš šth onih PC-98 japanskih horor avantua
Imam Mirrors Edge za PS3 kad su davnih dana to nekim čudom dijelili (pazi ti to - dan kada EA dijeli igru besplatno, ako tada nisu padali meteori s neba, neće nikada). Makar razmišljam da riješim PS3 s obzirom da samo stoji, bilo bi loše da miču tu ili bilo koju igru iz online ponude. Uostalom, bolji je prvi dio od Catalysta.
- Uređivano
Evo kad smo već kod AI i igara. Izgleda nevjerojatno dobro ali čini se izvedivo. Igra je trenutno u testnoj fazi na Steam.
Malo UE5 demonstracija uz one što sam stavio u odgovarajuće topice.
Dobro a sad mi kaži koji stroj bu to vrtio?