renda Na Xboxu daju loše ocjene jer ljudi ne mogu rješit prvog boss-a,uključujući i mene 🤣

chono ali je community na Steamu postao 0 tolerantan

Kamo srece da se i recenzenti i konzolaski gejmeri malo ugledaju na njih, a ne da daju 9ke i 10ke koda im zivot ovisi o njima. Mozda bi se devovi onda i potrudili tu i tamo izdati igru bez day one patcha i gomile drugih sto sitnih sto vecih problema.

Harebrained Schemes, tvorci Shadowrun Returns trilogije i Battletecha, su najavili novu igru:

• FFA +1

https://www.gamesindustry.biz/hogwarts-legacy-is-europes-fastest-selling-game-that-isnt-fifa-for-a-generation-european-monthly-charts

Hogwarts Legacy had the sixth biggest launch for a video game since the European charts started six years ago.

The only games ahead of it are FIFA titles. That means Hogwarts Legacy had a bigger launch than every Call of Duty game released since 2017, plus other breakout hits such as Red Dead Redemption 2 and Elden Ring.

• FFA +1

Ovo ce bit teski krs

• FFA +1

Tzereen Pa da li treba ili ne TV sa HDMI 2.1 da upogoni VRR ili ne ako ćemo pričati o TLOU u 4K sa normalnim frejm tajmingom? Usporediti 4090 sa konzolom od 500€ je čista ludost, zbog toga sam rekao da treba sačekati performanse i usporediti.

pravednik Odigraj Miles Moralesa, Returnal,

Niti jedna niti druga igra se ne vrti u nativnoj rezoluciju ako ćemo pričati o činjenicama.

Za me losa vijest, jebo ih oldgen 😡

• FFA +1

Taj multiplayer je u developmentu najmanje 3 godine prije nego su prvog PS5 sklopili.

ThomasAAnderson A znam a opet sam se nada da su odustali od PS4 verzije, jer je projekt navodno puno ambicijozniji nego sta je zamisljeno

Sad kad krenu xbox i pc igrači pisati peticiju da igra ljubomorno ne smije biti nikada dostupna sonyu 💪

Poznavajući Bethesdu, Starfield će kroz deset godina izaći i na Candy mikrovalnoj.

To mogu samo Zony igrači cmizdrit kao za Kol of Djuti.Od životne važnosti igra.

Svi gledaju taj CoD kao svetu kravu a nitko ne gleda King koji je praktički money glitch machine.

Na neke trenutke mi je djelovala prazno ali se vjerojatno varam. Art je prelijep i jako se radujem ovoj igri. Nadam se da co-op bude stabilan da i dalje mogu biti beta cuck i ne pravi muškarac Ha-Ha-Ha

Šalu na stranu ovo je meni osobno pored Zelde najočekivanija igra godine!

AbelKOsMos Koliko god da izbace, moralo bi se odigrati. Ovo mi djeluje kao križanac Strikersa i P5, moglo bi biti zanimljivo…i još treba (?) za protagonista. Ova P5 postaje kult, damn onii san.

Još jedna nadolazeća postapokaliptična igra preživljavanja koja bi trebala izaći 2025 g. za PS4 i PS5.

Hail to the rainbow.

Torgue ovo je kao kad smiskaš Scorn, stare Pnc avanture i dodaš šth onih PC-98 japanskih horor avantua

Imam Mirrors Edge za PS3 kad su davnih dana to nekim čudom dijelili (pazi ti to - dan kada EA dijeli igru besplatno, ako tada nisu padali meteori s neba, neće nikada). Makar razmišljam da riješim PS3 s obzirom da samo stoji, bilo bi loše da miču tu ili bilo koju igru iz online ponude. Uostalom, bolji je prvi dio od Catalysta.

Evo kad smo već kod AI i igara. Izgleda nevjerojatno dobro ali čini se izvedivo. Igra je trenutno u testnoj fazi na Steam.

Malo UE5 demonstracija uz one što sam stavio u odgovarajuće topice.

Dobro a sad mi kaži koji stroj bu to vrtio?