Fico herc Ovo izgleda prelijepo. Volio bih vidjeti uncut gameplay, nakon Cyberpunka... Za svaki slučaj. Jedino me smeta što se koristi naziv alpha i samo dodatno miče pravi smisao alfa verzije softvera. No to je nešto na što se lagano navikavam...
Flipper Šuška se da će EA oživjeti svoju jednu franšizu koju nismo vidjeli već jako dugo vremena. Objava danas ili uskoro. Ja mislim da je Fight Night u pitanju. Volio bih da je.
weky Izlazi za dva dana na Steamu. Besplatan upgrade za sve s originalnim Bright Memoryem, a on košta par eura. Ovi vješti će ga vjerojatno naći za 8 centi na vietnamskom storeu. Izgleda odlično.
darkfenix Ma nemoj me zahebavat da stvarno postoji toliko ljudi kojima smeta sexy dizajn ovog lika..eh,woke people! 🤣
fensisuperstar fensisuperstar ili ne. Jbt bankovni sustavi. imao sam tipa par centi manje i nije mi prihvatio prebacio sam si 60 i nešto eura sa drugog računa instant sleglo i pokušam kupit i sad mi nece prihvatit kupnju T________________T
krpa Meni Shadow Warrior uopće nije legao, a ovo se doima malo ozbiljnijim i zabavnijim pa ću dat šansu. Nadam se se dobroj igri.
darkfenix krpa Znas sta, nemas pojma koliko mi je drago da shvacas da te zezam i da nema nikakve zle namjere u mom postu...🍻
darkfenix Nista se necuje o igri vec duze vrijeme, nadam se da je sve ok sa njezinom izradom, i da potvrde da nije fakin mmorpg nego normalna akcijska avantura smjestena u open world koji je btw predivan!
fensisuperstar darkfenix a slušaj, sve dok ne bude kao black desert po načinu mikrotransakcija gdje ti donje rublje daje statistike bit će ok 🙂
krpa darkfenix Ne brini, znam da zezaš. 😁 Primijetio sam to još od tvojih Reboot postova. Ne sikiraj se i slobodno upikni malo tu i tamo, zato i je forum da se šalimo 🍻