somethingwrong kao i Nintendove tužbe protiv distributera emulatora

Koga briga za Nintendova uštogljena corpo-laprdanja, svi emulatori su i dalje "aktivni", kome se igra bez placanja novih blesavih cijena ima opciju i to u još boljoj izvedbi nego original, ne treba biti konzumerist/žrtva neke platforme…osim ako imaš para na bacanje onda podržiš što hoces.

Mandragora demo izašao

Probati ce se jer miriše na top igru

• Uređivano

https://m.winfuture.de/news/150138

Kinezi razvijaju Kabel imenom GPMI koji objedinjuje USB, HDMI i internet podatkovni kabel.

Type C nudi bandwidth od 96 Gbps što piša čak i po Display portu 2.1 koji je na 80 te HDMI koji je na 48 Gbps.

Uz to nudi do 240 W snage.

Type B je jos impresivniji jer bandwidth ide do 192 Gbps te 480 W snage za napajanje.

Takodjer moze se konfigurirati prenošenje podataka. Tako imate na raspolaganju 8 kanala sa po 24 Gbps, što znači da se može konfigurirati kako stoji u tekstu:

"von 8 + 0 (192 Gbps im Down, 0 Gbps im Upload) bis hin zu verschiedenen anderen Kombinationen wie 7 + 1 (168/24) oder 6 + 2 (144/48)."

Apsolutno impresivna stvar, samo ostaje za vidjeti hoce li zaostala europa i amerika prihvatiti taj standard ili cemo i dalje koristiti različite kablove za različite funkcije i to sa puno sporijom tehnologijom.

renda to bi bilo fora iako je po priči rat završio pa ne znam što bi se radilo 😃
Ono što bi bilo fora je da Jack Cooper joina roster u Apex legends pošto je od Bliska dobio Apex Predator kartu u TF2. I da eventualno dodaju mechove u Apexu u nekom modu.

Tek sad biraju GOTY 24?

Ne znam dali ovo imate u Hrvatskoj, ali znam sta kupujem cim izadje

Centurion

Geralt napokon našo Ciri nakon dve godine igranja po krčmama i sada će skupa igrat…

Nadam se da je ovo zadnje i definitivno izdanje od TLoU-a 1 i 2

Komplet

TITANXIS Nadam se da je ovo zadnje i definitivno izdanje od TLoU-a 1 i 2

Je.

Do PS6.

• Uređivano

pozdrav, "nema se šta igrat; suša je: pLaYStatION kAD će EKSKLUZIVE??" gang lmao

već 30 IGARA "na listi". u niti pola godine!! alooo?! a vi, kako te?? kako živite svoje živote??