prayer Part 1 i Part 2 sa svim DLC-evima

PREJAKI SU GOSPODARA MI!!!!

Giphy - Happy Eddie Murphy GIF by Laff

Daj kad će više najaviti Gears of War trilogiju za sve platforme!?

I ful bi volio da Ori serijal dođe na plejku. Prešao sam ma Switchu obje igre ali bi day one uzeo i za PS5.

escoban

Nikad čuo za njih, ali ako je tako svaka im čast! Inače evo i video ispod tj izvor koji je kanal od onako 13K pretplatnika pa nek svatko uzme to kako želi.

Isto je sa GTA 6, sad rezu sve sto mogu prije najave izlaska

Miro ništa gluplji video nego je IGN objavio kad je najavljen PS5 Pro i kad su izračunali cifru sa dva kontrolera, postoljem, igrom, gajbom pive i čipsom. I opet nije bilo 1000

prayer de ne budali. kakvo vjerovanje. Štos je u percepciji cijene koju ti portali poput IGNa stvaraju i ostali niže u lancu retweetaju

somethingwrong

Štos je u tome što bubneš i nikad ne razmisliš, kao i inače. Proguglaj “logičke greške u raspravama ili nešto slično”, možda ti pomogne

prayer nešto slično onome kad si slavio vijesti da će 5070 biti jača od 4090 za 600 dolara? Vjerujem da si dosta razmislio, a ne na prvu popušio propagandu. vrati se postanju gifova, nisi dorastao nikakvoj raspravi.

somethingwrong

Taj video nisan vidio ali ovaj je glup jer dodaju sve u cijenu i dock i ove dodatke na kontrolere sto sve dolazi sa konzolom.

Konzola je 470e a da se nista nezna koliko je jaka i igre po 90e plus placanje nadogradnji. Fail za failom cak i tutorial naplacuju a igri nema.

Definitivno najgore predstavljanje konzole ikad ali ne kosta 1000$ kao na videu

Miro istina, ne košta. Ali to daje klikove, isti je bio slučaj sa Pro.
            Potpuno nevezano za to, momenat kad su najavili, dan prije su uvedene tarife je vrlo loš. Na kraju neće ni koštati tih 470eura nego tko zna. Sljedeći gen konzola bi mogao ići na 1000 što će biti kraj konzola. Igrat ćemo na TVu i na starom PC i plaćati 300pretplata.

Meni je najgora stvar ako je upgrade igara 30€ kako fogi napisa.

Mozda je isplativije free up preko one pretplate…

solidmerlin Meni je najgora stvar ako je upgrade igara 30€ kako fogi napisa.

Mozda je isplativije free up preko one pretplate…

Previše buke oko nicega, ako se nekome igraju Nintendo igre a ne želi placati sulude iznose, ima emulatorske opcije, 90-e opet postaju popularne po tom pitanju😉