chono thor je streamer isto. Jel to nešto priča o njemu loše? Lik je prvenstveno developer ali sav razvoj streama i uči ljude masu toga. Čak je dobio streamer award za najbolji software and development stream. Lik je jebeno pametan. Indie igra mu se zove Heartbound a prije toga je radio u blizzardu, za amazon gs, te je radio za američku vladu i radio na osiguranju elektrana jer je jeben hacker. Sori ali lik ima ful zanimljive priče i savjete. Tak da ne znam..možda smo ja i @wooddiebone jednostavno debili očito. :-) :-)

https://youtube.com/@PirateSoftware?si=W8RXqLHiq_HK8o-W

Ne čudim se fensiju, otvorim jedan video i onda me bombardira s njim 2 mjeseca. Asmonbald je pobijedio youtube algoritam.

Heat uploada 6-10 videa dnevno. Lik je winnao youtube, jesi jednom kliknuo gotovo je. Izuzev gdje rijetko igra nešto, sve su reakcije na tuđi content

somethingwrong farma čoek. Što je najjače on streama sa zackrawr njegov sekundarni kanal koji nema monetizaciju. Ne prima donacije ni nista. Twitch ne zarađuje od njega. Godišnje amsongold košta twitch skoro 3mil dolara.

somethingwrong To i mene živcira. Pogledam kako se pati u Dark Soulsu, Wo Longu ili zadnje Monster Hunter, ove gluposti me ne zanimaju, a youtube me ubi.

Došlo je do toga da ga se mora gledati u icognito jbt, veći virus nego Windows 11

Heat youtube algoritam je smeće zadnjih godina. Pogotovo za nove kanale. Gledam analytics svojih videa i ja objavim Returnal video ili Cyberpunk video a Youtube recommenda to ljudima koji su tražili: Walking Dead casting, Fishing Tricks, nešto na japanskom, tutorijal za montažu Ikea namještaja.. i kad nitko od tih, logično , ne klikne na moj video, ionako mizeran reach videa se smanjuje

Morao bi uploadati 10 zero effort videa dnevno da uopće dođe do publike koja bi možda i pogledala

wooddiebone bitnije je ipak tko govori… iza "tko" stoji referenca, odnosno rad, pa samim time proizlazi i "što" govori. Ako je samo "što" govori onda je vecinom to ponavljanje nekoga, necega u prazno

chono

Sori, al nikako nisi u pravu.

Evo ti doktora i profesora političara, akademika viteza Reinera i kajjaznam čega. Sve ljudi od besprjekornih referenci i od apsolutnog povjerenja.

wooddiebone Da više ljudi gleda Asmongolda, manje bi se ratovalo.

Asmongold je svjetlo na kraju tunela za vecinu tinejđera koji su digitalni-progori koji po cijele dane vise na tim mrežama. Covjek je jednostavan, direktan i kritican na gluposti i propagandu a cesto ima i humoristican - neisforsiran sadržaj, svakako treba više takvih da se mlade skupine probude od digitalnog otpada kojim su okruženi.

wooddiebone nisu ljudi besprijekornih referenci, a ponajmanje eksperti u poljima gdje seruckaju. Nemaju reference niti rad s kojim potkrepljuju izjave.

Politicar trabunja o "što" medu ITovcima, bolno za gledati i slusati. Bitno je "tko" govori, a ne "što". S druge strane gradonacelnik Splita ima reference, rad i znanje 🤷‍♂️

https://www.google.hr/amp/s/mondo.ba/Info/Region/amp/a990679/Hrvatski-politicar-lupeta-u-emisij-Gosti-i-voditelj-pokusali-da-se-ne-smiju-FOTO-VIDEO.html

Impresivne reference i rad kojim moze rjesavati sve probleme svijeta i utjecati na ratove. Posebice ovaj dio oko RPGova i WOWa. Nema sta 👌

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Asmongold

Uz duzno postovanje pises nebuloze.

@fensisuperstar nemam pojma tko je to niti imam vremena za takve stvari. Ljudi su faken streameri i youtuberi, a ne vizionari koji mijenjaju svijet.

chono Bitno je i jedno i drugo. "Tko" definira kako se "sto" govori.

Veliki problem internetske (ne)pismenosti je sto nemali broj ljudi koristi interpretacije drugih persona kako bi krojili svoje misljenje i svoje stavove. Meni je najbolji primjer to da u Diablo temi vise nema link na patch notes, nego je Asmongoldov video koji komentira patch notese. Zasto samo ne staviti direktan izvor i na temelju vlastitog iskustva u igri napisati neki zakljucak?

YouTube je prepun ljudi koji dijele svoju interpretaciju, a ljudi ju jako lako gutaju jer nacin na koji ju dijele odgovara algoritmu, odnosno, najcesce potencira ljutnju u gledateljima.

Fico nemali broj ljudi koristi interpretacije drugih persona kako bi krojili svoje misljenje i svoje stavove

Giphy - Busch Beer GIF by Busch

Edit:

Btw, najbolje je kaj nakon toga budu toliko izmanipulirani da kad i zapravo probaju sadržaj, probaju ga kroz prizmu tih YouTube sadržaja kako bi si samo potvrdili - eto, bio sam u pravu.

Ja imam masu stvari u kojima se ne slažem s Asmongoldom, ali čovjek ima logiku iza svega koja je bezprijekorna i potpomognuta isključivo činjenicama.