Ček, sad stvarno pokušavam skužit kak je Mario ostvario duplo više prodaja od Spider-Mana.

Kvaliteta igara po strani, PS dominira konzolaškim tržištem i Spider-Man je možda i najjača ekskluziva koja je izašla za PS5 od izlaska konzole.

Jel u Njemačkoj stvarno tolko ljudi ima Switch? Kod nas, izvan ovog foruma, znam za dvije osobe koje imaju Switch, a znam jako puno gamera. S druge strane PS5 kod nas već ima ogromna količina ljudi.

Nemrem nać točne brojke za njemačku, al očekivao bi da omjeri budu tu negdje, malo više Nintenda, ali nikako takvi.

Nemam namjeru pokrenut ikakvu console wars raspravu, samo mi je brojka totalno neočekivana.

wooddiebone Njemačka je jako američki nastrojena. Sjećam se dok sam bio mali da su svi iz njemačke ili oni koji imali nekog od tamo imali Nintendo konzole. Uz to višak konzole i pristupačnija cijena samog Switcha kao i njegova popularnost naspram konkurencije ti treba dati odgovor. Mislim čak da je i u UK Mario dominirao neki mjesec ako se ne varam. Uz to, osobno se meni čini da je Mario Wonder ujedno zabavnija igra u globalu.

wooddiebone

Računaj uz ovo šta je @prayer naveo da mario igre kupi oko 50% vlasnika konzole, dok su PS ekskluzive obično ispod 20% i da je za sad prodano 3 puta više switcheva ukupno od PS5.

stitrek jednostavno GOAT. Pogledao cijeli video i znao sam da su crpili inspiraciju iz Mist, nakon pogledanog filma sam odmah rekao bratu da je to Half Life. Svida mi se i razmisljanje Gabena "svakih 3 do 5 sekundi se mora nesto dogoditi u igri dok se kreces naprijed" i "igre ne trebaju biti realisticne, vec zabavne" i u toj recenici upirem prstom u moderni Sony, dosaaaaaadni steeeee!

Half Life 1 i 2 su institucija. Poput Resident Evila 4 i MGS 1, Uncharted 2.

Igrive igre bez hrpe animacija, preseravanja, "ozbiljne priče" i cinematic expirijensa.

Mada Sony igre to dobro odrađuju, problem su da ih svi kopiraju a nemaju sredstva za takvu kompletnu razinu.

pravednik meni su fora ovi linearni naslovi sa ogranicenjima glavnih likova koji te tjeraju na specifican gameplay, tipa Metro ili Plague Tale

pravednik MGS 1

Igrive igre bez hrpe animacija, preseravanja, "ozbiljne priče" i cinematic expirijensa.

Di se baš MGS našao.

Ta igra je postavila standard za hrpu animacija, preseravanje, "ozbiljnu priču" i cinematic expirijens.

StarFox_N Obojicu vas može biti sram da to remek djelo nemate zadnjih 15 godina. Od kada je izašao episode 2.

Imao sam?

u *.iso formatu 😃

Giphy - Sheila Canning Laughing GIF by Neighbours (Official TV Show account)

StarFox_N odigrao kada je izašlo (vjerojatno tada u kako kaže fensi u iso izdanju) i od tada nisam reprizirao. Nemam pojma iskreno kako to nisam još do sada imao u libraryju.

Znam, zezam vas. Ja sam imao Orange Box za PS3.