• Gaming Vijesti
  • Cyberpunk će u rujnu dobiti kompletnu preradu policije i AI-a, bolju grafiku te borbe vozilima

FFA je promijenio naslov Cyberpunk će u rujnu dobiti kompletnu preradu policije i AI-a, bolju grafiku te borbe vozilima.

Ček, jel oni to iznova pokušavaju prodati igru? Neka mi netko javi kad ovaj odron postane nešto za preporučiti.

Za 30 EUR dolazi prerada potpuno funkcionalne igre. Ne vidim kako je ovo sada problem. Prvo se ljudi zale da je igra nedovrsena, onda ju dovrse pa se zale kako je bila nedovrsena i sad jos rade overhaul koji dolazi besplatno u osnovnu igru, a za 30 EUR dolazi s najvjerojatnije desecima sati posve novog sadrzaja i opet ne valja.

Internet je bio i ostao greska.

Zero Ček, jel oni to iznova pokušavaju prodati igru? Neka mi netko javi kad ovaj odron postane nešto za preporučiti

Očito nije igra za tebe. Hrpa ljudi ju smatra izvrsnom igrom.

Fico Aha, besplatno je ažuriranje. Nisam iščitao taj detalj iz ove rečenice -

Sva ažuriranja stižu 26. 9. kada Phantom Liberty izlazi za PC, PS5 i XSX/S po cijeni od 30 eura.

Dosad su bili pozitivci kad je riječ o onim manjim DLC-ima i ažuriranjima, pa bih se iznenadio da su sad okrenuli ploču. Iako, živo me zanima koliko će ovo biti stvarno sveobuhvatno i koliko će uistinu promijeniti iskustvo.

Sterlok

Premišljam se na čemu i kada ovo odigrati, iako istini za volju potrudili su se svojski da me odbiju od ove igre s onim grozomornim launchom. Isto tako i dalje nisam uvjeren da propuštam nešto vanserijski…za razliku od Witcher serijala koji mi je u vrhu najdražih RPG-ova.

Znaci igra zapravo po prvi put izlazi u rujnu

Zero prica je vanserijska, kao i likovi i vizuali. Ni gameplay nije los, samo problem je sto nisu deliverali sto je marketingom najavljivano. Daleko je ovo od odrona igre, jer i u prvotnom stanju lagana pisada po ostalim "dovrsenim" igrama

chono Tehnička strana igre je jedan od razloga zašto bih to želio igrati na PC-u s RT. Ali s obzirom da oni imaju još toga za raditi na igri, siguran sam da će na kraju izaći i to neko konačno izdanje. Do tad strpljen - spašen. Vjerujem i da ostali segmenti sigurno nisu lošiji od hrpetine bezličnih open world igara.

Lažni marketing im je usrao ogromni dio cijelog prijema. Meni osobno je igra bila bezveze u trenutku kad sam igrao, ni priča ni vizuali nisu mogli spasiti isprazni svijet uz većinu nedovršenih sustava i bugove svakih 5 sekundi. Ali da marketing nije bio kakav je bio možda bi mi bolje sjela

Kako će to sad izgledati nakon zadnjih peglanja ne znam, nekako sumnjam da će riješiti sve što se trebalo. A prvi dojam neće nikad spasiti.

Rafael

DLCi da. Phantom Liberty je ekspanzija.

Doduše DLCa nije ni bilo pošto su bili prezauzeti popravljanjem igre.

Fico Za 30 EUR dolazi prerada potpuno funkcionalne igre. Ne vidim kako je ovo sada problem. Prvo se ljudi zale da je igra nedovrsena, onda ju dovrse pa se zale kako je bila nedovrsena i sad jos rade overhaul koji dolazi besplatno u osnovnu igru, a za 30 EUR dolazi s najvjerojatnije desecima sati posve novog sadrzaja i opet ne valja.

Branit izdavača odnosno igru sa najgorim realese buildom u igrama zadnjih godina koji uz konstantna krpanja i dalje ima hrpu bugova a fixevi donose i nove bugove je smiješno. Trud se cijeni ali puno ljudi je platilo day one full price za poluproizvod koji je reklamiran doslovno kao gaming revolucija. I sad nakon krpanja je prihvatljivo platiti to krpanje uz neke dodatke? Ai i policija je tolika grozota da je to krpanje - ali njima bolje zvuči "unapređenje".

I to govori osoba koja pljuje balkance koji kupuju igre day one. GG

Fico Internet je bio i ostao greska.

Daj malo ohladi, konstantno napadaš ljude kada god se njihovo mišljenje ne poklapa s tvojim. I to s bezobrazno bahatim tonom. Neki dan si rekao da se hladis od foruma…i kad te nema znaš koliko ima provokacija i svađa između članova? Nula.

doctorfreak

Kompletan upgrade koji ide uz Phantom Liberty će ići besplatno svim vlasnicima Cyberpunk 2077 bez obzira imali Phantom Liberty ili ne. To je patch nevezan za ekspanziju iako izlaze u isto vrijeme.