Pročitaj na portalu
Članak

Prdili smo skupa i uživali kao nikada!

Ova kolumna nema cilja. Nema svrhu. Napisao sam je jer mogu i jer će mi je netko objaviti. Ovo je oda mojoj maloj sobi i zidovima koji su upili hrpu prdaca mene i mojih prijatelja.

omg, ovo je predobro.

stvarno tekst vraća u neko drugo doba.

Sto si tako uprdio sobu?od muke mama..

Bravo flipper,jednostavno,prosto,zabavno,iskreno  :

Ovo je bome super kolumna!
Vraća u staro doba, samo nije bilo toliko smrada kod mene 

Da i mene si vratio u djetinjstvo,mi smo crash bash preko multi taba igrali i quake i tekken.
A i ja sam dobio super nitendo iz njemacke prvi sa super mariom isto na Bozicne praznike,joj bas si me pogodio,meni ta vremena ful fale!
Svaka cast prika

Joj kad se ja sjetim mog prvog susreta s ps1.Izlazio sam s jednom curom, otac joj je bio tv serviser. I jedne veceri dolazim ja kod njih i ugledam to cudo pored tv. Ma sta stari ti ima PS1, sta je to kaze ona pa ova kutija pored tv. Nemam pojma jucer je to donio doma cim nesto novo izade on kupi. Sta hoces da upalimo da vidimo kako radi kaze. O yea da da pali pilu kazem i to je bilo to ljubav na prvi pogled. Odmah je moj ljubimac atari 2600 pao u zaborav.

Odlično
Iako sam mlađi, slično je bilo i kod mene, pogotovo na onim kopijama sega
Ah 

Koji je ovo fakin vremeplov, vratio si me u djetinjstvo.

Ajde Filipe svi znamo da je ovo memoar o tome koliki si plejstejšn fenboj ovih 20 godina  8)

Bilo je gušt ovo čitati  :

Hvala. Ovo je doslovno za 2h napisano. Ako bude iduće kolumne biti će o X360 Libanonu i starim forumskim danima. I pisat ću je duže. Ovo je bilo ovako.

Poslano s mobilnog telefona S7

Odličan tekst :)

Ja sam osobno još stariji od tebe i sjećam se C64 i štelanja glave. :) Luda vremena! RUN, LOAD i to.
Jako mi je žao kaj nisam imao plejku skroz do pred par godina, kad sam uzeo PS3slim. Puno toga sam fulao, franšize koje svi obožavaju.

Neka bolja i sretnija vremena gdje je sve imalo onu dozu misterija i oduševljenja kada se nešto otkrije! Totalno si me vratio u djetinjstvo! Znam o čemu pišeš i mogu ponovno iskusiti te emocije čitajući tvoj tekst. Istim putem krenuo poput tebe. Preko commodorea kod prijatelja, kineskih konzola na lokalnom sajmu, Nintenda i super marija do mog prvog PCa. Igrice se igrale bez obzira na žanr, nabavljalo se od kud se stiglo, družilo sa prijateljima u maloj skučenoj smrdljivoj sobi! 

Flipper jedva čekam sljedeći tekst.

Tzereen o da, štelanje azimuta glave, ?LOAD ERROR je bilo nešto najomraženije što si mogao vidjeti na plavom ekranu nakon učitavanja neke igre. kako se samo joystick lomio na army i navy moves, kako se uživalo u bilo kojem nastavku the last ninja, ma bilo je i onda predobrih igara.

a nakon c64, bile su tu i amiga 500 i amiga 1200.

uf, stvarno je davno to bilo.

Yup, yup. Bila su to vremena. Uff. One muzikice. Dan danas pamtim neke melodije
Al eto, za mene je stalo sa C64, nije bio ni C128, ni Amige, nintendo, ništa, do PS3 slim. Samo PC.

Ali koja su to vremena bila. Osjećaj kad sam kod pirata na Ljubljanicu išao da mi snimi igre. OMG. :)

U svakom slučaju, kolumna ti je uspjela! ;)

A sad vidite na šta ste spali, na Destiny...
Tsk tsk tsk, sram da vas bude 

--------------------

Tko je puhao da "dođu sebi" znaće

Blažena vremena kad kupiš igru na pijaci i na disketi naslikan badass crossover Robocopa i Terminatora, a kad dođeš kući u ubaciš ono 1001 varijacija Tetrisa...
Ah ta vremena...

Moj C64 je na svu sreću imao disketnu jedinicu tako da nisam upoznat s blagodatima štelanja glave :

LOAD"$", 8
SEARCHING FOR $
LOADING
READY.
LIST

I magija počinje

Imao sam slicnu situaciju. Dosao s majkom u trovinu da kupimo Nintendo 64. Nema ga. Hoce nama prodavac uvalit Playstation, medjutim, ja nikad nisam cuo za to. Kazem majci da nas ovaj sigurno zeli zajebat. Isli smo doma s piratskom konzolom na zute kazetice. Par tjedana poslije sam doznao sto je to Playstation, a sljedece tri godine sam se lupao nogom u guzicu

Imao sam slicnu situaciju. Dosao s majkom u trovinu da kupimo Nintendo 64. Nema ga. Hoce nama prodavac uvalit Playstation, medjutim, ja nikad nisam cuo za to. Kazem majci da nas ovaj sigurno zeli zajebat. Isli smo doma s piratskom konzolom na zute kazetice. Par tjedana poslije sam doznao sto je to Playstation, a sljedece tri godine sam se lupao nogom u guzicu